Deze titels verschijnen binnenkort op Netflix

sunder muthukumaran i4ekhn1kaz0 unsplash
Geef toe: het is heerlijk om in je bed een film of serie te kijken na een lange dag. Wij hebben goed nieuws, want ook deze maand komt Netflix met nieuwe titels en wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!

Too Hot to Handel: Seizoen 5 op Netflix

Op 14 juli kun je kijken naar het vijfde seizoen van Too Hot to Handle. Deze serie volgt knappe vrijgezellen die elkaar leren kennen op een prachtig eiland. Ze kunnen een enorm bedrag winnen, maar daar moeten ze wel seks voor opgeven. Gaat dat ze dit seizoen lukken, denk je?

Bird Box Barcelona

Bird Box: Barcelona is een spannende film die zich afspeelt in Barcelona. De inwoners worden ziek met een minimale kracht waardoor ze geblinddoekt moeten leven om te overleven. Het zit vol actie, spanning en een boeiend verhaal. Een echte aanrader die je niet mag missen! Vanaf 13 juli staat de film op Netflix.

Sweet Magnolias: seizoen 3 op Netflix

De hartverwarmende serie Sweet Magnolia’s speelt die zich af in een charmant stadje. Volg het leven van drie beste vriendinnen terwijl ze omgaan met uitdagingen, liefdesperikelen en de aanwezigheid van vriendschap. Met een mix van emotie, romantiek en een vleugje humor is deze serie een absolute must-see voor liefhebbers van feelgood-drama. Vanaf 20 juli is seizoen 3 te bekijken.

Hapiness for Beginners

Dit is een opbeurende film die het verhaal vertelt van een jonge vrouw die vastbesloten is om haar leven een nieuwe wending te geven. Ze besluiten deel te nemen aan een avontuurlijke reis vol uitdagingen en zelfontdekking. Met een perfecte mix van humor, inspiratie en hartverwarmende momenten is deze film een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een dosis geluk en avontuur. Happiness for Beginners is vanaf 27 juli te zien op Netflix.

The Murderer

The Murderer is een superspannende film over een angstaanjagende moordenaar en een vastberaden detective die hem probeert te stoppen. Het verhaal zit vol verrassende wendingen en nagelbijtende momenten. Als je van spanning en mysterie houdt, mag je deze film absoluut niet missen! De film is vanaf 27 juli te zien op Netflix.