Volgers schrikken van expliciete Instagram-foto van André Hazes

andreetje
In de wervelende wereld van social media, waar celebrities hun meest glamoureuze momenten delen en waar influencers ons dagelijks meenemen op hun reizen, worden we zelden verrast. Echter, Nederlandse zanger André Hazes (29) wist zijn volgers aangenaam te verrassen door een reeks foto's op Instagram te plaatsen, waaronder één waarin hij niets meer draagt dan alleen zijn witte sokken.

André Hazes verrast met een unieke Instagram-reeks

Hazes' Instagram-volgers moesten even met hun ogen knipperen bij het zien van de laatste foto's die door de zanger waren gepost. In een reeks foto's van zijn dagelijkse leven, sprong één afbeelding in het bijzonder eruit - een foto waarop de zanger volledig naakt te zien is, op zijn witte sokken na. Hazes grapte er zelf over door te vragen: 'Hoe was jouw week?'

In de schijnwerpers: een dag in de muziekstudio

Onder de negen foto's die André deelde, bevonden zich willekeurige momenten uit zijn leven van de afgelopen week. De derde foto toont hem tijdens een dagje in de muziekstudio. Echter, wat de foto zo opmerkelijk maakt, is dat Hazes, behalve zijn witte sokken, volledig naakt is. Een onconventioneel beeld dat zeker voor opschudding zorgde onder zijn volgers.

Reacties en grappige speculaties

Zoals verwacht, liet de opvallende foto van André Hazes de tongen los bij zijn volgers. Een grappige fan vroeg zich hardop af 'hoeveel mensen er hebben ingezoomd' op de pikante foto, waarop verschillende fans toegaven dat ze dit daadwerkelijk hadden gedaan.
Het plezier werd nog groter toen een andere volger gekscherend suggereerde dat Hazes zijn carrière misschien verplaatste naar OnlyFans, een platform beroemd om zijn onthullende content. Natuurlijk was dit een grap, aangezien iedereen weet dat Hazes' hart bij de muziek ligt.

↡ Bekijk hier de foto's ↡