Datum eindelijk bekend: De ZOOP-reünie komt eraan!

schermafbeelding 2023 06 27 om 130346 1
Na jaren van anticipatie, zet Videoland de deuren open naar een nostalgische trip terug naar de dierentuin. Fans van de populaire jeugdserie 'ZOOP' kunnen hun hart ophalen: de langverwachte reünie komt eraan en zal binnenkort te zien zijn op de streamingdienst.

ZOOP: De Reünie

Na het succes van drie seizoenen, met maar liefst 325 afleveringen, en het uitbrengen van drie speelfilms, keert ZOOP eindelijk terug. De originele cast, geliefd door een hele generatie kijkers, maakt zich op voor een nostalgische reis naar de plek waar het avontuur ooit begon: Ouwehands Dierenpark in Rhenen.
wejeuw 1

Terug naar de oude tijden met bekende gezichten

Tijdens de reünie kunnen we weer genieten van de dynamiek tussen de bekende personages zoals Taffie, Mike, Bionda, Bastiaan, Elise, Sira, Moes en Alwin. Deze kleurrijke figuren hebben zich diep genesteld in de harten van de fans en zullen wederom schitteren in de zo geliefde setting van de dierentuin.

ZOOP Reünie op Videoland

Voor de diehard fans is er goed nieuws: de wachttijd is bijna voorbij. De reünie van ZOOP zal vanaf 15 juli te streamen zijn op Videoland. Maak je dus klaar voor een nostalgische trip terug in de tijd met je favoriete personages. Een unieke kans om herinneringen op te halen en opnieuw te genieten van de avonturen die ze beleefden in Ouwehands Dierenpark.

↡ Bekijk hier de video ↡