Rechtszaak André Hazes en Monique Westenberg over zoontje is vandaag

schermafbeelding 2023 07 12 om 114711
Vandaag is de rechtszaak tegen André Hazes en Monique Westenberg over het meenemen van hun zoontje op vakantie buiten de schoolvakantie. Eerder werd bekend dat het niet openbaar zal zijn.

Achter gesloten deuren

Een woordvoerder van de Rechtbank Rotterdam heeft aan Shownieuws laten weten dat deze zaak niet openbaar zal zijn. Dit komt omdat het over een kind gaat. De rechter heeft besloten dat het beter is voor het kind als er niet veel mensen bij de rechtszaak zijn. Daarom zal het achter gesloten deuren gebeuren. De rechtbank zegt hier verder niks over.

Rechtszaak André Hazes en Monique

Vorig jaar mei gingen André en Monique op vakantie naar Amerika. Maar dit was niet tijdens de schoolvakantie. Veel mensen hadden hier vragen over en gaven kritiek op sociale media. Monique had gezegd dat als je een eigen bedrijf hebt, je mag vragen of je buiten de schoolvakanties op vakantie mag. Maar later kwamen mensen erachter dat ze die toestemming niet hadden.

Reactie André Hazes

André heeft met Shownieuws gepraat over deze zaak. Hij zei dat hij snapt dat mensen boos zijn. Het was niet goed om zijn zoon mee te nemen op vakantie toen hij eigenlijk naar school moest. Maar hij is blij dat hij het heeft gedaan. Door die vakantie gaat het nu goed tussen hem en Monique. Hij is blij dat zijn zoon ziet dat zijn ouders gelukkig zijn. André vindt het niet erg om naar de rechter te gaan. Hij wil alleen dat zijn zoon gelukkig is.

↡ Bekijk hier de video ↡