André Hazes gaat voor het eerst op zichzelf wonen

andreetje
Over een week gaat een nieuw hoofdstuk beginnen in het leven van André Hazes: hij neemt de grote stap om voor het eerst op zichzelf te wonen, zonder de constante aanwezigheid van zijn geliefde Monique. In een recente aflevering van Renze op Zondag, een geliefd programma waarin allerlei aspecten van het leven worden besproken, deed de populaire zanger openhartig zijn verhaal over deze opmerkelijke verandering in zijn leven.

Nieuwe ervaring

"Ik ga vanaf volgende week voor het eerst op mezelf wonen," onthulde André, een uitspraak die wellicht als een verrassing komt voor degenen die zijn verhaal kennen. "Ik was nog maar twintig toen ik Monique ontmoette, en slechts twee weken later besloten we de grote stap te zetten en te gaan samenwonen. Daardoor heb ik in mijn leven maar een schamele twee weken zelfstandig gewoond en nu, na al die jaren, ga ik het opnieuw ervaren. Ondanks de uitdagingen en veranderingen die het met zich meebrengt, kijk ik er enorm naar uit."

Zelfstandigheid

Wat André het meest intrigeert aan het idee van alleen wonen, is de mogelijkheid om "zelf dingen te ontdekken". Een voorbeeld hiervan is het simpele, alledaagse karwei van het doen van zijn eigen was, nu hij zijn eigen wasmachine en droger heeft. Toen Renze Klamer, de gastheer, hem vroeg: "Dus je gaat voor het eerst je eigen wasjes doen?", reageerde Hazes met zijn karakteristieke humor. "Nou, niet helemaal. De apparaten staan nog ingepakt. Maar ik zal er zeker aan moeten beginnen," antwoordde hij lachend. Het lijkt erop dat de zanger zich goed voorbereidt om te genieten van alle facetten van onafhankelijkheid, hoe klein of onbeduidend ze ook mogen lijken.

Toekomst met Monique

Wat betreft de toekomst van zijn relatie met Monique, blijft André Hazes op dit moment terughoudend. Het is niet duidelijk of de twee ooit weer samen onder één dak zullen wonen. Ondanks de onzekerheid bevestigt André één ding: dat Monique ongetwijfeld de liefde van zijn leven is. Sterker nog, hij is zo zeker van zijn gevoelens dat hij in de toekomst graag met haar zou willen trouwen. Of dit werkelijkheid zal worden en hoe zijn leven zich verder zal ontvouwen, is nog onbekend. Voor nu lijkt Hazes echter te genieten van de naderende verandering en van zijn aanstaande onafhankelijkheid.

↡ Bekijk hier de video ↡