Romy Monteiro is er klaar mee: "Ik verzoek jullie hiermee te stoppen!"

schermafbeelding 2023 06 19 om 154130 1
Romy Monteiro, die eerder deze maand nog door de FHM werd verkozen tot mooiste vrouw van Nederland, ontvangt de laatste tijd talloze berichten van volgers die vinden dat ze te dun is. Op Instagram laat ze van zich horen. "Ik verzoek jullie om hiermee te stoppen!"

"Stop hiermee!"

Romy Monteiro heeft er genoeg van om berichten te ontvangen van haar volgers op Instagram. Ze richt zich tot vrouwen die geneigd zijn opmerkingen te sturen zoals: 'Je wordt zo dun, je hebt anorexia', onder het mom van bezorgdheid of goede bedoelingen. Ze roept hen op om hiermee te stoppen.
"Stop met het bekritiseren van andermans lichaam", vraagt ze aan iedereen. Romy vervolgt: "Stop met bodyshaming, of het nu gaat om te dik zijn of te dun. Je weet niet wat iemand doormaakt, zowel mentaal als fysiek. Ik weet wel wat ik doormaak en daar ben ik heel open en eerlijk over."
schermafbeelding 2023 06 19 om 154102 1

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse artiest die bekendheid verwierf als zangeres, actrice en presentatrice. Ze werd geboren op 13 november 1992 in Utrecht, Nederland. Haar opkomst begon in 2014 toen ze deelnam aan het televisieprogramma "The Voice of Holland".
Romy groeide op in een muzikale familie en koesterde al op jonge leeftijd een passie voor zingen en acteren. Na het afronden van de middelbare school besloot ze haar droom na te jagen en zich volledig te wijden aan een carrière in de entertainmentwereld.

De beelden

De beelden van het filmpje van Romy Monteiro zijn hier beneden terug te zien.

↡ Bekijk hier de video ↡