Megan en Joey (Koppel) moeten Ex On The Beach verlaten na heftig gevecht

schermafbeelding 2023 06 19 om 123434
In de recente afleveringen van het reality-tv-programma 'Ex on the Beach: Double Dutch' heeft het gedrag van de deelnemers nieuwe dieptepunten bereikt. Na een zeer controversieel urine-incident in de vorige aflevering, nemen de kandidaten opnieuw geen blad voor de mond. In de nieuwste uitzending escaleert de situatie volledig wanneer er een harde exit van een deelnemer plaatsvindt.

Drama

Ex on the Beach: Double Dutch heeft al een reputatie voor zijn ongebreidelde en soms ongepaste drama, maar de huidige cast lijkt nog verder te gaan. De deelnemers zijn nog altijd woedend over de incidenten van de vorige week en lijken hun agressie nauwelijks onder controle te kunnen houden. Jonna, die eerder al duidelijk maakte dat hij niet vies is van fysiek conflict, staat opnieuw in het middelpunt van de belangstelling. Na in de vorige aflevering Lex te hebben aangevallen, richt Jonna nu zijn woede op Rick, die als Cynthia's ex de villa binnenkomt.
schermafbeelding 2023 06 19 om 123911

Uit elkaar

Rick krijgt van de productie een extra 'power', die hem de mogelijkheid geeft om de dynamiek in de villa te veranderen. Hij krijgt de opdracht om een van de koppels uit elkaar te halen. Zonder aarzelen besluit hij om Joey en Megan uit elkaar te halen, door Joey naar huis te sturen. Dit besluit veroorzaakt enorme woede bij Megan, bekend van haar deelname aan Temptation Island, die besluit ook te vertrekken. In een emotionele uitbarsting schreeuwt Megan: "Jullie willen alles kapot maken", terwijl de tranen over haar wangen stromen.

Jonna

De andere deelnemers, waaronder Jonna, zijn woedend. Jonna probeert het op te nemen tegen Rick, maar wordt door hem handig op afstand gehouden. De kijkers, die inmiddels genoeg hebben van Jonna's gedrag, vinden dit een verdiende nederlaag voor hem. De agressieve confrontaties, huilbuien en harde woorden lijken voorlopig nog niet op te houden in Ex on the Beach: Double Dutch, een show die niet voor de zwakke maag is.

↡ Twitter over de situatie ↡