De Details: Nicol doet aangifte van 10 mishandelingen tegen Peter Gillis

wahahauw
De voormalige partner van de bekende ondernemer en reality-tv ster Peter Gillis, Nicol Kremers, heeft officieel een aangifte tegen hem ingediend. Kremers beschuldigt Gillis van herhaalde mishandeling en bedreiging tijdens de periode van hun vier en een half jaar durende relatie, die ze in februari definitief beëindigde. De klachten die ze heeft ingediend, zijn ernstig en verontrustend.

Tien afzonderlijke gevallen

De aangifte bestaat uit beschuldigingen van tien afzonderlijke gevallen van mishandeling die Gillis op haar zou hebben gepleegd. Ook beweert Kremers dat ze meermaals bedreigd is door de ondernemer. Haar management heeft de aangifte bevestigd na berichtgeving door Shownieuws, een bekende bron voor entertainmentnieuws.
weze 1

De details

Gillis, wiens openbare leven en bedrijf het middelpunt zijn van de realityshow 'Massa is Kassa', wordt al langer in verband gebracht met beschuldigingen van mishandeling. Volgens Kremers heeft Gillis haar in mei van het vorige jaar mishandeld, waarbij hij naar verluidt extreem gewelddadig was. Ze beweert dat hij haar in haar rug en neus beet, haar tegen de muur duwde, hard in haar borsten kneep en aan haar oren, armen en haren trok.

Gevangenis

Naar aanleiding van dit incident werd Gillis gearresteerd en moest hij een nacht in de gevangenis doorbrengen. Ondanks dat Gillis en Kremers aanvankelijk ontkenden dat er een mishandeling had plaatsgevonden, gaf Kremers later toch toe dat er inderdaad iets was gebeurd.
Hoewel Kremers in november vorig jaar een belastende verklaring over Gillis aflegde, had ze tot op dit punt nog geen officiële aangifte tegen hem gedaan. Nu heeft ze echter besloten de juridische stappen te zetten en formeel een aangifte tegen hem in te dienen. De toekomst zal moeten uitwijzen wat de gevolgen zullen zijn voor Gillis na deze ernstige aantijgingen.

↡ Bekijk hier de video ↡