Marco Borsato laat na lange tijd van zich horen

schermafbeelding 2023 06 18 om 122953 1
De bekende Nederlandse zanger, Marco Borsato, laat na een tijd van stilte opnieuw van zich horen. In het kader van Vaderdag deelt hij een bijzondere foto van een persoon die hem nauw aan het hart ligt. Op een dag die voor velen in het teken staat van het eren van hun vader, kiest Borsato ervoor om een nostalgisch kiekje met zijn volgers te delen.

Eerder

Eerder deze week was Borsato al te zien op het Instagram-account van zijn dochter. Deze zondag besluit de zanger zelf om actief deel te nemen aan het sociale media landschap. Met de Italiaanse woorden "Giorno di papa" - wat Vaderdag betekent - voorziet hij de getoonde foto van een passend bijschrift.
Het beeld is een blik in het verleden: het toont een jeugdfoto van zijn vader, Roberto Borsato. Roberto, die in 2009 op 69-jarige leeftijd in Italië het leven liet, blijft een figuur van groot belang in Marco's leven. Met deze foto laat de zanger zien dat de herinnering aan zijn vader nog steeds levendig is.

Afwezigheid

Hoewel Borsato vroeger zeer actief was op social media, is zijn aanwezigheid de laatste tijd sterk verminderd. Dit komt sinds de aangifte die tegen hem werd ingediend wegens vermeend seksueel misbruik van een destijds minderjarig meisje. John van den Heuvel, een bekende Nederlandse misdaadjournalist, bracht dit nieuws als eerste naar buiten in 2021.

De zaak

Hoewel de details van deze zaak voorlopig nog niet volledig zijn onthuld, heeft deze kwestie ongetwijfeld invloed gehad op Borsato's leven en carrière. Met deze recente foto op Vaderdag, lijkt de zanger echter te willen benadrukken dat er nog steeds ruimte is voor liefde, herinneringen en eerbetoon aan familieleden, ondanks de uitdagingen en controverses in zijn persoonlijke leven.

↡ Bekijk hier de video ↡