Temptation-Miriam reageert op virale uitbarsting: "Vind het niet grappig"

schermafbeelding 2023 06 17 om 150440 1 1
In de meest recente aflevering van 'Temptation Island: Love or Leave', maakt het laatste kampvuur van de 22-jarige Miriam een intense en emotionele rollercoaster door. Haar hereniging met haar vriend, die in eerste instantie vreugdevolle momenten leek te beloven, neemt al snel een onverwachte wending. De andere deelneemsters aan de show, die de gebeurtenissen vanaf de zijlijn volgen, kunnen hun amusement niet verbergen. Dit wordt uitvoerig besproken in de nabeschouwing van de show die wordt gepresenteerd door Fawry, genaamd Realitea. Miriam zelf, echter, kan niet lachen om deze situatie, omdat het haar op een pijnlijk diepe manier raakt.

Gevoelens

Miriam beschrijft haar gevoelens over het incident dat momenteel trending is op social media. "Ik kan aan de ene kant de humor er wel van inzien," begint ze, "maar dit is echt mijn gevoelige snaar." Het nu virale fragment toont hoe Miriam's humeur binnen enkele seconden drastisch omslaat. Ze begroet haar vriend met een liefdevolle omhelzing, maar confronteert hem direct daarna met onverbloemde woorden over zijn gedrag.
316209 temptation island 2023 miriam aflevering 8

''Grapjes...''

Ze richt zich op haar mede-deelneemsters en Fawry, de presentator van het programma, met een emotioneel pleidooi. "Jullie maken er allemaal wel grapjes over, maar voor mij is dit een pijnlijke realiteit," zegt ze. "En het zijn niet alleen jullie - mijn eigen vrienden doen het ook, evenals de rest van Nederland. Ik vind het echter persoonlijk niet grappig."

''Het is een aspect..."

Om te voorkomen dat ze te diep in deze negatieve emoties verzinkt, doet Miriam haar best om de online reacties op haar situatie zo min mogelijk te bekijken. Ze wil de mensen die haar belachelijk maken niet het plezier gunnen van het zien van haar reactie. "Verspil je tijd maar met je kritiek, want ik ga het toch niet lezen," zegt de realityster met een vastberaden houding.
Miriam erkent dat haar reactie in de show een kant van haar laat zien, maar benadrukt dat ze in het dagelijks leven een veel complexer persoon is dan wat er op televisie wordt getoond. "Het is een aspect van wie ik ben, dat is zeker. Maar ik heb ook veel andere eigenschappen die de moeite waard zijn," sluit ze af, waarmee ze aantoont dat ze meer is dan enkel haar televisiepersona.

↡ Bekijk hier de video ↡