Uniek: Ex-mannen van Yolanthe samen gespot

laffitaffi
Een opmerkelijk moment werd vastgelegd door de camera's van Shownieuws: een bijzondere ontmoeting tussen Jan Smit en Wesley Sneijder. Dit was niet zomaar een toevallige ontmoeting - de twee hebben een verleden met elkaar. De spontane reactie van Sneijder: "Dit is wel een uniek shot, hè? Alles is weg, alles!" heeft voor veel verraste reacties gezorgd.

De samenkomst

Woensdagavond vond er een grote samenkomst plaats van vele bekende Nederlanders in het Brabantse Uden, de geboortestad van de bekende ontwerper Addy van den Krommenacker. De gelegenheid was de opnames van Muziekfeest op het Plein, een populaire show waarin Nederlandse liedjes worden gezongen door enthousiaste fans.
In een interessante wending van zijn carrière is ook Wesley Sneijder, ondanks zijn succesvolle voetbalcarrière, bezig met een nieuwe uitdaging als volkszanger. Sneijder heeft onlangs een lied opgenomen samen met Andy van der Meijde en Wilfred Genee. Wie je dan ook zeker kunt verwachten op zo'n muzikaal evenement van AvroTros? Dat is natuurlijk niemand minder dan Jan Smit.
weeb

De reacties

Het was op deze locatie dat Smit en Sneijder elkaar tegenkwamen. Dit leidde tot een verrassende ontmoeting, vooral omdat de twee een bijzondere geschiedenis met elkaar delen. Ter herinnering, in 2009 maakte Yolanthe Cabau, die toen een relatie had met Smit, een onverwachte 'transfer' naar Sneijder.
Het nieuws van deze relatieverschuiving werd naar buiten gebracht door Albert Verlinde, die bewakingsbeelden had gekocht die Yolanthe en Sneijder samen lieten zien. Hieropvolgend verscheen Jans moeder in Shownieuws met de claim dat Yolanthe was vertrokken met huisraad en huishoudelijke artikelen.
Veertien jaar na deze gebeurtenissen werden Smit en Sneijder gezien in Uden, in een onderling gesprek. Hebben de twee de strijdbijl inmiddels begraven en was dit een vriendschappelijke ontmoeting? Of zijn er nog onopgeloste zaken uit hun verleden?

Bijzonder moment

Tooske Ragas, de presentatrice van Shownieuws, omschreef het als een 'vrij bijzonder moment'. Collega Bart Ettekoven bevestigde dit: “We waren Wilfred en Andy aan het interviewen en toen zagen we in onze ooghoek Jan Smit en Wesley Sneijder samen praten.”
Hij voegde eraan toe: "Ze hebben natuurlijk een verleden. In 2009 was er een situatie met Jan, Yolanthe en Wesley, dus er was wat spanning tussen de twee. En toen zagen we dit.”

↡ Bekijk hier de video ↡