Maxime Meiland haalt uit naar Nicol Kremers

hihi
Maxime Meiland heeft openlijk haar teleurstelling en bezorgdheid uitgesproken over de beslissing van Nicol Kremers om haar carrière voort te zetten op OF, een online platform waarop makers content kunnen delen in ruil voor een vergoeding van hun abonnees. Meiland, de bekende dochter van de realityshow-familie Meiland, sprak haar mening uit in een recent interview met het tijdschrift Weekend. Haar woorden zijn sindsdien onderwerp van veel discussie.

"Ontspoord"

"Nicol Kremers heeft gekozen voor een OF-carrière", begint Maxime in het interview. Ze gebruikt het woord "treurig" om haar gevoelens over de situatie te beschrijven. Ze gelooft dat Kremers' beslissing voor een dergelijke carrièrestap een reflectie is van haar onvermogen om met de druk en de gevolgen van bekendheid om te gaan. "In mijn ogen is zij een beetje ontspoord. Dat vind ik alleen maar treurig", vervolgt ze.
weze
Maxime, die de dochter is van Erica en Martien Meiland, uit ook haar verbazing en verwarring over de vroegere relatie van Kremers met Peter Gillis. Volgens Maxime had Nicol "zelf haar boontjes moeten kunnen doppen", suggererend dat Nicol meer onafhankelijkheid en zelfredzaamheid had moeten tonen in plaats van te vertrouwen op de relatie met Gillis, die zij als "raar" beschrijft.

Afwezigheid

Deze discussie over Kremers' carrièrekeuze kwam in een week waarin haar aanwezigheid op Instagram abrupt werd onderbroken. Haar management bevestigde aan Shownieuws dat Kremers' Instagram-account tijdelijk was geschorst, een gebeurtenis die enige onzekerheid en speculatie veroorzaakte onder haar volgers en de media.
Hoewel de exacte reden voor de schorsing onduidelijk bleef, verzekerde haar team het publiek dat ze alle Instagram-regels kennen en extra aandacht besteden aan het naleven ervan om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Gelukkig voor haar fans was Kremers een dag later, op woensdag, weer online en dus helemaal terug op Instagram. Ondanks de korte onderbreking blijft het duidelijk dat Kremers van plan is om haar online aanwezigheid te blijven versterken, zelfs te midden van de kritiek van personen zoals Maxime Meiland.

↡ Bekijk hier de video ↡