Temptation Island koppel in verwachting van eerste kindje

schermafbeelding 2023 06 20 om 125945 1
Laura en Roger, een paar dat bekend werd door hun deelname aan Temptation Island in 2019, hebben spannend nieuws te melden. Na een achtbaan van emoties, zowel tijdens hun verblijf op het eiland als daarna, lijkt hun band nu sterker dan ooit. Ze staan niet alleen op het punt om een nieuwe fase in hun relatie aan te gaan door hun geschillen opzij te zetten, maar ze bereiden zich nu ook voor op een spannende nieuwe rol: die van ouders.

Forever Loved

Laura kondigde het heugelijke nieuws aan via een bericht op haar Instagram-account. In een ontroerende en vreugdevolle post plaatste ze een foto met drie echo's van hun aanstaande baby, vergezeld van babyschoentjes, een fopspeen en een afbeelding van hun handen samengevouwen. "The time is near!", leest het onderschrift. Ze vervolgt met: "Mama en papa kunnen niet wachten tot je er bent. Forever loved." Op dit moment is Laura vier maanden in verwachting en lijkt ze helemaal klaar voor de komst van hun kleine wonder.
roger en laura

Even uit elkaar geweest

Dit nieuws markeert een cruciaal nieuw begin in hun relatie, die na Temptation Island niet zonder problemen is gebleven. Na de beproevingen van de show namen Laura en Roger de beslissing om even een pauze te nemen van elkaar om te onderzoeken of ze als alleenstaanden gelukkiger zouden zijn. Echter, ze herontdekten al snel het unieke en waardevolle van hun relatie en kwamen weer bij elkaar.

Aanzoek

Het afgelopen jaar werd hun liefdesverhaal nog mooier toen Roger op zijn knieën ging voor Laura. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk gebleven en staan ze nu op het punt om hun gezin uit te breiden met een nieuw lid. Dit paar, dat ooit de beproevingen van Temptation Island heeft doorstaan, toont nu aan dat ze klaar zijn om samen elke hindernis te overwinnen en enthousiast hun volgende hoofdstuk als een gezin van drie te beginnen.
schermafbeelding 2023 06 20 om 130207