Zó heeft Mocro Maffia acteur Walid Benmbarek zijn vrouw versierd

schermafbeelding 2023 06 20 om 144119
Walid Benmbarek, die je waarschijnlijk kent van zijn knallende rol in het vijfde seizoen van 'Mocro Maffia', is niet alleen maar actief in de filmwereld. Recentelijk dook hij op in de populaire Nederlandse YouTube-show 'Hot Ones', gepresenteerd door de onnavolgbare Willie Wartaal.

Mouna Laroussi en Walid Benmbarek

Benmbarek sprak in de show over een hoop interessante dingen. Van hoe de filmindustrie naar de Marokkaanse gemeenschap kijkt, tot hoe hij omgaat met zijn drukke leven en werken met jonge acteurs. Maar één ding dat echt opviel was het verhaal over hoe hij zijn vrouw, Mouna Laroussi, heeft leren kennen.

Het ontmoeten van zijn vrouw

Walid Benmbarek ontmoette Mouna tijdens een auditie, en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Later trouwden de twee en kregen ze kinderen en de rest ie geschiedenis.
schermafbeelding 2023 06 20 om 144303 1
Het verhaal van Walid en Mouna is een fascinerend stukje van zijn levensverhaal. Mouna is niet alleen 'de vrouw van', maar ook een sterke partner die hem door dik en dun steunt. Hun samen zijn en de ervaringen die ze delen, geven ons een nog beter beeld van Benmbarek en zijn leven.

Walid bij Hot Ones

'Hot Ones' is een grappige en scherpe show waarin Willie Wartaal pittige vragen stelt aan bekende Nederlanders terwijl ze zich door een portie brandend hete kip heen werken. De show is een coole Nederlandse twist op het bekende Amerikaanse YouTube-format.

↡ Check hier het verhaal over de ontmoeting vanaf 8:35 ↡