Gaby Blaaser krijgt kritiek op bikinifoto: ''Ga wat eten!''

unknown 290575874 159518526639423 4853457680944058780 n
Tijdens haar zonovergoten vakantie in Curaçao deelde Gaby Blaaser een foto van zichzelf in bikini op social media. Terwijl ze ongetwijfeld hoopte op positieve reacties, werd de aandacht van haar volgers vooral getrokken door haar figuur. Een volger uitte zelfs zijn bezorgdheid door te reageren: "Wow, wat ben je mager geworden".

Gaby Blaaser Instagram

Gaby's post, bedoeld om haar liefde voor het eiland en de zon te tonen, werd snel het middelpunt van een online discussie over lichaamsbeeld. Waar sommige volgers hun schrik en bezorgdheid uitten met opmerkingen zoals "Mens, ga wat eten!" en kritiek leverden op haar rol als voorbeeld voor jongeren, waren er ook verdedigers. Deze steunbetuigingen benadrukten de dubbele standaarden in de maatschappij over lichaamsvormen en het ongepaste van bodyshaming, ongeacht of iemand als te dik of te dun wordt gezien.

Commentaar

Onder de kritische en soms harde commentaren, waren er volgers die het opnamen voor Gaby. Een volger merkte op: "Blijft apart hoe het ‘not done’ is om iemand met overgewicht te bodyshamen, maar iedereen het wel normaal vindt om iemand af te branden omdat jij diegene te dun vindt? Ik zal het nooit begrijpen…”. Een ander voegde eraan toe: "Alleen mensen die onzeker zijn geven die comments, you look amazing." Deze reacties benadrukken de noodzaak voor meer empathie en begrip in de manier waarop we communiceren op social media, en herinneren ons eraan dat positiviteit en steun een veel krachtiger effect kunnen hebben dan kritiek en negativiteit.
Gaby Blaaser's vakantiepost vanuit Curaçao onthult de complexiteit van publieke perceptie op social media, en roept op tot een meer respectvolle en ondersteunende dialoog over persoonlijke keuzes en lichaamsbeeld. Het toont aan dat achter elke foto een persoon staat met gevoelens en een verhaal, waardig respect en vriendelijkheid.

↡ Bekijk hier de video ↡