Shocking: Man Rens Kroes moet de cel in na brute verkrachtingszaak (UITLEG)

schermafbeelding 2024 03 28 om 143558
Tegen de man van influencer Rens Kroes, de zus van Doutzen Kroes, is in hoger beroep vier jaar celstraf geëist wegens verkrachting. Deze straf is hoger dan de straf die hem werd opgelegd voordat hij in hoger beroep ging.
In september 2016 zou Sid, de man van Rens Kroes, een vrouw hebben verkracht. Daarnaast is het hoger beroep al meerdere malen uitgesteld. De rechter wees Sid op zijn 'buitengewoon arrogante houding' in de rechtbank. In 2019 werd hij veroordeeld tot 24 maanden gevangenisstraf, maar daar was Sid het niet mee eens. Daarom ging hij in hoger beroep. Nu wordt geëist dat hij vier jaar onvoorwaardelijk vast komt te zitten en is daarbij ook meteen meegenomen naar het huis van bewaring, omdat er wordt gevreesd dat hij op de vlucht zou slaan. Yvonne Coldeweijer meldt in haar stories dat hij al had aangegeven graag naar Afrika te willen gaan en volgens een van haar 'spionnen' heeft hij zich ook al uitgeschreven in Nederland. Eigenlijk had hij al in 2019 twee jaar de cel in gemoeten, maar omdat Sid in hoger beroep ging, werd dit dus uitgesteld. Sid noemde zichzelf een slachtoffer in deze zaak.

Wat is er precies gebeurd?

Sid zou op 9 september 2016 in Amsterdam een vrouw bij de keel hebben gegrepen en haar hebben gedwongen hem oraal te bevredigen en verkrachtte haar. Tijdens deze ongekende gore acties zou hij ook de volgende verschrikkelijke woorden hebben gezegd: "ik breek je nek als je beweegt", "ik vermoord je serieus", en "ik wil diep in je komen". Sid houdt stug vast aan zijn eigen waarheid: dat de seks vrijwillig was en prettig voor beide partijen.
Het slachtoffer had hem een lift gegeven na het stappen. Bij haar thuis wilde hij even naar de wc, maar daarna ging Sid niet meer weg. De vrouw heeft haar vriendinnen om hulp gevraagd via een aantal paniekerige appjes. Na het verschrikkelijke bovenstaande, is Sid in slaap gevallen en rende ze haar eigen huis uit op blote voeten om hulp te vragen in een koffiezaak. Agenten hebben Sid aangehouden in haar huis.