Wolter Kroes verrast publiek van Defqon met onverwacht optreden

schermafbeelding 2023 06 26 om 091505 1
Een verrassende draai op Defqon dit jaar: Wolter Kroes, de geliefde Nederlandse zanger, kwam het publiek verrassen met een spontaan optreden. Dit artikel gaat over wie Wolter is, wat Defqon is, en hoe deze onverwachte match de boel op zijn kop zette. Fans van Wolter zeggen het al: "Hij was er weer bij en dat is prima" - lees verder om te ontdekken waarom!

Wolter Kroes

Wolter Kroes, een iconische naam in de Nederlandse muziekwereld, staat bekend om zijn meeslepende nummers die het publiek keer op keer weten te raken. Geboren in 1968 in Wormerveer, begon Kroes zijn muzikale carrière op jonge leeftijd en wist hij al snel zijn naam te vestigen als een gevestigde en geliefde Nederlandse zanger.
Zijn nummers, variërend van hartverscheurende ballades tot opzwepende feestnummers, hebben Kroes tot een geliefd figuur gemaakt in de harten van vele Nederlanders. Hits als 'Viva Hollandia' en 'Ik heb de hele nacht liggen dromen' hebben hem onsterfelijk gemaakt in de Nederlandstalige muziekscene.
schermafbeelding 2023 06 26 om 091532 1

Wat is Defqon?

Vanuit de wereld van de Nederlandse muziek duiken we nu in de meedogenloze beats van Defqon, een van 's werelds grootste hardstyle festivals. Gehost door Q-dance, is Defqon sinds de oprichting in 2003 een mekka geworden voor hardstyle-liefhebbers uit alle uithoeken van de wereld. Elk jaar verzamelen duizenden fans zich op het festivalterrein om te genieten van de opzwepende muziek en de ongeëvenaarde sfeer.
Hoewel het festival voornamelijk bekend staat om zijn hardstyle line-up, staat Defqon ook bekend om zijn verrassende acts en onverwachte optredens. Dit jaar heeft Defqon zichzelf overtroffen door een zeer verrassende gast uit te nodigen.

derde titel

Gisteren, op de iconische podia van Defqon, verraste niemand minder dan Wolter Kroes het publiek met een onverwacht optreden. De iconische Nederlandse zanger, normaal gesproken meer thuis op het podium van de Ziggo Dome of Ahoy, vond zijn weg naar de hardstyle scene en bracht een ongekende energie naar het festival. Zoals de liefhebbers van Wolter het zouden zeggen, "hij was er weer bij en dat is prima".

↡ Bekijk hier de video ↡