Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt gaan binnenkort trouwen!

schermafbeelding 2024 03 28 om 155148
Na een verloving van vier jaar is het huwelijk van Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt nog niet voltrokken. Echter, nu komt er verandering in deze situatie, aangezien het stel aankondigt dat ze binnenkort toch echt gaan trouwen.

Voorbereidingen bruiloft Yuki en Lizzy

Lizzy deelt via haar Instagram Stories haar opwinding over het aankomende huwelijk. Ondanks dat ze weinig details heeft gedeeld over de verloving, zijn ze nu klaar om de knoop door te hakken. Met de hulp van een geweldige weddingplanner zijn de voorbereidingen begonnen, maar Lizzy heeft nog geen jurk gevonden. De zoektocht is begonnen en ze heeft al een grote passessie gehad, maar ze neemt de tijd om alles te laten bezinken voordat ze een beslissing neemt.

Lizzy en Yuki

Lizzy en Yuki zijn al tien jaar samen. Het begon allemaal met een vriendschapsverzoek op Facebook vanuit Lizzy, wat leidde tot een betoverend online gesprek. Lief!
Hun liefde groeide snel, zelfs voordat ze elkaar in persoon hadden ontmoet. Ze deelden beiden het gevoel dat ze de ware voor elkaar konden zijn, nog voordat ze elkaar ooit hadden gezien. Deze connectie leidde tot een prachtige relatie, en nu, met twee dochters, staat het huwelijk op het punt om hun liefdesverhaal compleet te maken.