Dit soort berichten kreeg Lizzy van der Ligt na mishandeling

schermafbeelding 2023 07 14 om 104326
Vorige week deelde influencer Lizzy van der Ligt te zijn aangevallen en mishandeld op straat. Nu deelt haar verloofde Yuki Kempees dat ze ook enorm veel haat berichten hebben gekregen. Wat?!

Mishandeling Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt, influencer en stylist, deelde vorige week dat ze onder naar haar ouderlijk huis is aangevallen door een onbekende man. Zo zou de man haar tegen de grond geslagen hebben. ‘’Voor ik het wist werd ik door de man op mijn gezicht geslagen en viel ik op de grond. Zonder enige uitleg of beroving’’, zegt ze in een story op Instagram. De man liet haar bebloed achter.
9p3xha7adqvy stdp720

‘’Kapotgeslagen’’

Haar verloofde Yuki Kempees deelde dat hij zijn vriendin met ‘’een volledig kapot geslagen gezicht’’ aantrof. ‘’Het is een pure uiting van zinloos geweld geweest en een monster heeft mijn meisje gepakt’’, schrijft hij op Instagram over de mishandeling van Lizzy van der Ligt. Ze is daarna naar het ziekenhuis gebracht waar ze aan haar verwondingen is gehecht.

Haatberichten

Inmiddels gaat het beter met Lizzy en is ze weer thuis. Toch wordt ze nog herinnerd aan de mishandeling. Zo krijgt ze heel veel lieve berichten, bloemetjes en zelfs cadeaus van mensen die haar steunen. Maar ook wat haatberichten. ‘’Degene die vanaf een anoniem profiel zo ziek in hun hoofd waren om te sturen dat ze haar liever dood, verkracht of verminkt hadden gezien, zijn geen grammetje minder gestoord dan de daadwerkelijke daad van degene die mijn lieve vriendin fysiek aanviel’’, schrijft Yuki Kempees. Heftig!

↡ Bekijk hier de video ↡