Nicol Kremers over ex Peter Gillis : ‘’Hij belt mij nog steeds’’

https s3 newsifier 1
Hoewel Peter Gillis al een tijdje gelukkig is met zijn nieuwe liefde Wendy van Hout en ook Nicol Kremers door is gegaan met haar leven. Lijkt het erop dat Peter soms toch nog contact zoekt met zijn ex.

Peter Gillis en Nicol Kremers

Peter Gillis, realityster en ondernemer, heeft 4,5 jaar lang een relatie gehad met Nicol Kremers. Toen het uitging in februari vertelde Peter dat ze als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan. Nicol was het hier niet mee eens. Zij heeft daarna meerdere aangiftes tegen hem gedaan wegens mishandeling.
Die zaak loopt nog. Hoe het nu met haar gaat? Ze vertelt dat het steeds beter gaat, maar wel kampt met PTSS. Een posttraumatische stoornis die je kan krijgen als je iets erg hebt meegemaakt.

Contact

Hoewel Nicol naar eigen zeggen al lange tijd ongelukkig was in haar relatie met Peter, denkt zij niet dat hij zich ook zo voelde. Zo vertelt ze dat hij haar nog steeds blijft bellen om te vragen of ze het wil uitpraten. ‘’Aangezien die man ondertussen nog steeds belt en vraagt of ik daar naartoe kom om het uit te praten, denk ik dat hij best gelukkig was met mij’’, zegt ze in een interview.

Straf

Hoe Nicol wil dat haar ex Peter gestraft wordt? Achter de tralies! Ze vertelt dat ze geen geld hoeft, maar wel gestraft wordt voor wat hij haar heeft aangedaan. Het liefst ziet ze hem dan ook 4,5 jaar achter de tralies zitten. ‘’Wat ik kwijt ben van mijn leven aan hem, mag hij ook kwijtraken van zijn leven’’, zegt ze.

↡ Bekijk hier de video ↡