EOTB-Megan vertelt over geen belasting betalen: ‘’Ik ben er goed mee weggekomen’’

schermafbeelding 2023 07 14 om 140338
Megan uit Ex on the Beach vertelde eerder bij ons dat ze geen belasting betaald over haar inkomen van haar OnlyFans-account. Ondertussen is ze op het matje geroepen en zit dat nu anders.

Belastingen

Megan, bekend uit Ex on the Beach en Temptation Island, is al een tijdje actief op het platform OnlyFans. Eerder vertelde ze ons dat zij het niet eerlijk vindt om belastingen te betalen. ‘’Als je de belastingen correct aangeeft, is de helft weg’’, zei ze toen. Dit is voor haar dan ook een reden om naar Dubai te verhuizen. Ze wil ten slotte niet stoppen met haar carrière op het platform.

Opgeschud

Na haar uitspraken zijn de bellen bij de politie gaan rinkelen en stonden ze op een nacht voor haar deur. Ze waren op zoek naar haar. Ze vroeg haar zus om haar te dekken en te zeggen dat ze er niet was, maar toen ze hoorde dat ze een huiszoekingsbevel hadden, is ze toch naar beneden gekomen. Ze lag op dat moment in bed met haar, inmiddels ex-vriend, Dennis. ‘’Toen is het heel snel gegaan en hebben ze mijn huis overhoopgegooid’’, zegt ze.

Goed mee weggekomen

Je kunt je vast voorstellen dat Megan alle horrorscenario’s in haar hoofd voorbijkwamen: uitgegroeide nagels, gespleten haarpunten en slechte skin-care. Ze vertelt dan ook in De Beach Bar dat dat haar grootste zorg was als ze naar de gevangenis zou moeten. Gelukkig voor Megan was daar geen sprake van en is ze er naar eigen zeggen goed vanaf gekomen. ‘’Mijn vader heeft een restaurant geopend op mijn naam en dat is failliet verklaard, dus alles wat ik daarvoor heb verdiend, valt onder faillissement. Dus die aangifte ging alleen over het laatste jaar. Dat was makkelijk om in te halen’’, vertelt ze eerlijk. Stoppen gaat ze voorlopig niet, ze verdient er dan ook ongeveer 50.000 euro mee.

↡ Bekijk hier de video ↡