Nog geen plannen dit weekend? Marokkaanse Bruiloft moet je zien

mb4 rumag header blog
Hoewel Yasmine alles op alles zet om een succesvol advocaat te worden, is haar familie vooral bezorgd over haar vrijgezelle status. Mannen charmeer je volgens hun nou eenmaal sneller met een kookboek dan een wetboek."Prinses ik ben klaar met dit feestje, zullen we naar m’n torenkamer gaan?"

Marokkaanse Bruiloft

Niet alleen de familie van Yasmine vindt het belangrijk dat ze aan de man raakt, ook haar vrienden moedigen haar aan om zich open te stellen voor de liefde. En dat lukt: zo komen er niet één maar twee - totaal verschillende- leuke mannen op haar pad. Een succesvolle arts, die na loop van tijd een beetje op haar zenuwen werkt. En een monteur, die ineens haar cliënt in de rechtbank wordt.Terwijl ze het ene na het andere bruiloftsfeest bezoekt, waar de vragen naar een toekomstig huwelijk steeds vaker worden gesteld, groeien er ook steeds meer twijfels bij Yasmine. Want wie van de twee is de man van haar dromen?
Benieuwd hoe Yasmine's zoektocht afloopt? Marokkaanse Bruiloft is per 2 juni te bewonderen in de Nederlandse bioscopen.En voor iedereen die niet zo lang kan wachten: bekijk dan alvast onderstaande trailer.