Diep dieper diepst: 5 seks standjes waardoor je wél iets voelt

diep rumag header blog
Is het slurfje van je sekspartner aan de kleine kant? Kom je alleen klaar van penetratie als er flink wordt gestoten? Of wil je een keer porno nabootsen tussen de lakens? Dan zijn deze seks standjes het bestuderen waard.
Let op: diep penetreren kan erg lekker zijn wanneer jullie een rustiger tempo hanteren. Spreek vooraf en tijdens de seks duidelijk uit wat wel en niet goed voelt.

Seks standjes

'Oeh ja lekker dieper dieper' klinkt misschien geil in de slaapkamer, maar dan is het wel handig om te weten hoé je dieper penetreert. Voor iedereen bij wie het nog niet helemaal lijkt te lukken: geen stress, het is geen hogere wiskunde. We zetten vijf eenvoudige standjes voor je op een rij, want in een verrekte hamstring wordt niemand vrolijk.

Flatiron

Ben je graag wat luier in de slaapkamer? Dan is dit seksstandje op je lijf geschreven. How to: plof lekker op je buik op bed en duw je heupen iets omhoog en spreid je benen. Mocht je daar geen kracht voor hebben, plaats dan een kussen onder je heupen. Doordat je heupen naar de sekspartner achter je zijn gekanteld, is het eenvoudiger om naar het zaakje naar binnen te frommelen en om de g-spot aan te tikken met de penis/voorbinddildo.

Doggy

Het is geen nieuws dat 'doggy' bij menig seksbelust wezen hoog op het lijstje staat. Al is het maar omdat je je met dit standje niet hoeft af te vragen wat je sekspartner voor de daad heeft gegeten. How to: nou gewoon op z'n hondjes - dat wil zeggen op handen en knieën. Ideaal om de g-spot te stimuleren en daarbij uitermate geschikt om die vent/vriendin van je aan te moedigen om ook zijn/haar handen te gebruiken om bijvoorbeeld je clitoris met deze luchtdruk vibrator
of je borsten mee te bedienen. Ja, we hebben je door - je ziet het al helemaal voor je hè? Nou hup dan, actie in de taxi.

Seashell

Oke we waren bij de intro misschien niet helemaal eerlijk over het oprekken van je hamstring, want bij de seashell wordt weldegelijk de nodige flexibiliteit van je verwacht. Gelukkig voor de dames mag je ook bij dit standje weer lekker op het ruggetje liggen. Wel wordt er van je verwacht dat je de benen uitgestrekt optrekt. Dat wil zeggen dat je knieën richting je oren gaan, zodat je bedpartner je als een geile stier kan berijden. Fijne aan dit standje is dat de vrouw in kwestie haar handen vrijhoudt om door de haren te kroelen of een flinke plets kan uitdelen aan de billen van de stier (voor wie daar op zit te wachten dan) .

Missionaris

Over oude vertrouwde seks standjes gesproken: missionaris is zo gek nog niet. Op je rug liggen, check. Beetje zoenen tijdens de daad, check. Elkaar aankijken tijdens de seks, check. En als je een kussentje onder de reet van de vrouw legt kan je ook nog eens een diepere haal geven. Dus even de beentjes uit elkaar en neuken maar.

Cowgirl

Heb jij de broek aan in de relatie? Is op je rug liggen niks voor jou? Maar houd je wel van een lekker potje diepe penetratie? Dan is het vertrouwde standje 'cowgirl' iets voor jou. How to (voor iedereen die heeft liggen snurken): jij zit bovenop terwijl je sekspartner eindelijk eens plat op zijn rug ligt. Je duwt je bovenlichaam van zijn borst weg en maakt een op-en-neer-beweging deinzend op de dijen van je sekspartner. Hoe wijder je je benen houdt, des te dieper je wordt gepenetreerd. Daarbij heeft de rugligger zijn of haar handjes vrij en kan hij/zij zich volledig focussen op strelingen van de borsten, billen of clitoris. OLE!