Lullig: tips voor seks met een kleine piemel

goede header
Als we de praatjes in de heren kleedkamer moeten geloven, heeft elke vent een leuter van minstens één meter tussen zijn benen hangen. Want ja, een kleine piemel blijft toch een (klein) puntje van onzekerheid voor veel mannen, maar is dit nodig?

Kleine piemel

Door de niet geheel realistische representatie van de snikkel in vunzige porno video’s is het logisch dat mannen die iets minder groot geschapen zijn soms aarzelend hun boxer naar beneden trekken. Body positivity
is dan wel een fenomeen onder vrouwen, maar als hun sekspartner minimaal geschapen is raken ze er niet over uitgeluld. Maar mannen laat ze lekker lulle: het gaat er toch écht om wat je er mee doet en niet hoe groot de tampeloeres is.

Jelken

Zorgt de lengte van je jonge heer toch voor heel wat onzekerheid? Niet getreurd, een slang in een groot oerwoud valt natuurlijk minder op... Begin dus met scheren om de piel te compenseren. Zo zul je zien dat je er toch écht een paar centimeters bij sprokkelt.
Nog niet genoeg? Je kunt op allerlei manieren je pik voor een uurtje uitrekken. Door hem bijvoorbeeld te stretchen of hem in een penispomp te proppen. Maar wil je nu echt voor langdurig effect gaan? Probeer jelken! Jelken is door middel van oefeningen je pik groter en dikker krijgen. Grijp de half stijve paal in je hand, knijp er zachtjes in maak bewegingen van onder naar boven. Wanneer je deze oefeningen dagelijks voor zo'n twintig minuten herhaalt, zul je resultaat moeten zien. Niet gespoten altijd mis toch?

Standjes

Wie niet groot geschapen is, moet slim zijn. Het is een kwestie van de juiste standjes uitkiezen waardoor de pik zo diep mogelijk naar binnen kunt treden. Doggystyle en cowgirl (met dit standje bereik je ook nog eens makkelijker de g-spot) zijn uitermate geschikt voor een naaisessie met een kleine pielemuis. ( hier lees je 7 nieuwe seksstandjes die het proberen waard zijn
) Zo zie je maar weer dat er tótaal geen reden is voor paniek bij een schattig pinkie. Sterker nog, seks met een kleine piemel kan juist beter zijn. Dan heb je tenminste een vent die ervoor werkt, in plaats van een arrogante (bal)zak die denkt dat hij niet hoeft te werken door zijn enorme monsterlul.

Penetratie?

Seks betekent niet per se
penetratie. Wil het nu gewoon niet lukken, zijn er génoeg andere praktijken die jullie kunnen uitvoeren tussen de lakens. Pijpen , beffen, rimmen, peggen, fisten, vingeren
, trekken, moeten we doorgaan? Probeer nieuwe seksspeeltjes ( hier lees je seksspeeltjes voor mannen
), je hebt namelijk ook gewoon opzet stukjes voor op je dop. Een beetje creatief zijn, dan komt het echt wel goed.
Wij zijn benieuwd: heb jij betere seks met een borrel op? @at bekende Nederlanders van dronken seks vinden zie je in onderstaande video!