Berig, borrel, van bil: 9x dronken seks situaties

header blog berig borrel van bil 9x dronken seks situaties
Een borrel drinken helpt veel mensen om in de 'stemming' te komen. Benieuwd hoe bekende Nederlanders dronken seks ervaren? Bekijk dan even onderstaande video!

Dronken seks

Lekker lam neuken. Het idee is misschien leuk, maar bevorderlijk voor je beurt is het niet. Want wist je dat de kans op een orgasme met wel 11% daalt als je (te) veel hebt gezopen. Dat is overigens niet het enige nadelige effect… We sommen de negen meest herkenbare situaties tijdens dronken seks voor je op. 1. In the heat of the moment
roepen dat je van hem/haar houdt – maar vervolgens (als je weer ontnuchterd bent) ontzettend veel spijt hebben van je uitspraak.
Jezelf ‘sexy’ ontdoen van je croissant neuf shirt
en op het moment suprême – wanneer je je broek op een sierlijke manier naar beneden wil trekken en hem/haar wil bespringen – keihard op je bek gaan omdat je blijft hangen in die te strakke broekspijp.
Kreunen als een opholgeslagen pornoster waardoor de buurvrouw op de muur begint te bonken. Sorry Gerda!
Een pauze inlassen omdat je draaierig wordt van al dat getong.
Je kop stoten tegen het schuine plafond tijdens een wildecowgirlrit en vervolgens met een bult op je kop de boel moeten staken.
Met tranen in de ogen kokhalzend je döner wegslikken omdat je net even te enthousiast zijn slurf hebt opgeslikt.
Na twee flessen de neus denken dat dit de uitgelezen kans is om de nodige standjes onder de douche uit te proberen. Tja, daar lig je dan – hij blijkt toch wat minder sterk… In slaap vallen tijdens de daad.
Denken dat ook een douchefles of dat stuk groente/fruit als een seksspeeltje fungeert en vervolgens in alle paniek googlen hoe je dit probleem oplost zonder dat je met het schaamrood op de kaken een bezoekje hoeft te brengen aan de eerste hulp.
LEES OOK: