Lang Leve de Liefde: 8x spraakmakende momenten

header lang leve de liefde
Van je af scheten tijdens je date of je date omschrijven als 'stevig': bij veel single's uit het programma Lang Leve de Liefde zal je je vást afvragen waarom ze de liefde nog niet hebben gevonden...Heb jij deze spraakmakende fragmenten al gezien?

Lang Leve de Liefde

Tijdens het SBS6 programma 'Lang Leve de Liefde' trekken single's de stoute schoenen aan en gaan zij op een blind date
in een luxueuze villa. Wanneer zij hun date wel appetijtelijk vinden, kunnen zij het verblijf verlengen tot maximaal vier dagen. Er is wel één spelregel: de eerste 24 uur moeten zij uitzitten hoe irritant, raar of goor hun date ook is. En juist dat levert de volgende spraakmakende fragmenten op. Kijk je even mee?

Telefoon

Verveling

Wanneer je niet hélemaal een klik voelt kunnen die 24 uur best lang aanvoelen. Dat geldt ook voor deze dame. Waar haar date er nog iets van probeert te maken en een potje Kubb voorstelt, is zij er hélémaal klaar mee. Tja het moet wel heel saai zijn geweest als je liever buiten tussen de stenen gaat liggen...

Buikpijn

Vragenspelletje

Vaccinatie

Wél of niet vaccineren blijft een enorme discussie. Tja, deze vrouw weet wat ze in die spuiten hebben gestopt en zou dan ook niet samen kunnen zijn met iemand die gevaccineerd is. Toch een beetje ongemakkelijk voor haar date om dit allemaal aan te horen terwijl hij al een prikkie in zijn arm heeft zitten.

Keukenprins

Zangkunsten

Je hebt 24 uur om jezelf te laten zien en jouw date ervan te overtuigen om te verlengen. Het is dus belangrijk dat je al je charmes in de strijd gooit. Deze dame probeerde haar date te imponeren met haar zangkunsten én gelukt! Althans dat zegt haar date, maar het gemiddelde Nederlandse publiek denkt hier toch net iets anders over...

Miauw