Time to sing: de grootste karaokebar in Europa opent híer haar deuren

karaoke travel header blog
Warm je stembanden maar op, want de grootste karaokebar in Europa komt naar ons buurland! Tijd om je auto vol te gooien met benzine en je vriendinnen op te trommelen - al is de trein deze gasprijzen ook geen gek idee...

JOYT karaokebar in Antwerpen

Op zoek naar entertainment in deze saaie periode? Op naar JOYT! In deze karaokebar in Antwerpen kun je namelijk niet alleen maar heerlijk vals meezingen met allerlei hitjes, maar ook interactieve darts spelen en genieten van een hapje en drankje in hun bar en restaurant. Het gebouw is 1300 m2 en hierin vind je 22 privé karaokeboxen. Er is ruimte vanaf twee personen tot groepen van 20 personen. De boxen hebben onder andere twee grote tv's, toffe verlichting én zelfs een rookmachine voor extra drama. Voor € 15,- per persoon kun je al bij JOYT terecht.

Liedjes meezingen karaoke

Dus ben jij er klaar voor om oude filmsongs zoals High School Musical en Grease mee te zingen? Of kies je voor de echte klassiekers, I Will Always Love You en Like A Virgin? Voor welke setlist je ook gaat, het is hier altijd goed. Dus moet jij nog een leuk vrijgezellenweekend organiseren? Dan zouden wij zeker een tripje naar Antwerpen overwegen. Misschien kun je vast oefenen door mee te blèren met Single Ladies van Queen B of één van onderstaande liedjes?