5 types spelletjes spelers waar jij je vrienden sowieso in herkent

5 types spelletjes spelers waar jij je vrienden header
Zeg je spelletjes, dan zeg je gezelligheid (of een hoop frustratie). Want niet iedereen is leuk om een spelletje mee te spelen... Wie van jouw vrienden herken jij in de onderstaande types?

Spelletjes

1. Gerda de valsspeler.
Ons Gerda vindt spelletjes vooral leuk wanneer ze wint. Of dat op een eerlijke manier gebeurt, maakt haar geen mallemoer uit. Gerda herken je doordat ze het liefst de deler willen zijn. Daarbij zal ze zich ook nooit wagen aan online games. Want ja, die vallen niet te flessen. 2. Nicole de fanatiekeling.
Nicole heeft hart voor het spel en vindt winnen dan ook een vereiste. Wanneer Nicole een spel speelt, heeft ze meestal een ietwat aangelopen rode kop en verheft haar stem op het moment dat iemand zich niet aan de spelregels houdt. Hoewel Nicole het leuk vindt om spelletjes te spelen is haar aanwezigheid niet sfeerbevorderend. Ooit gedacht aan een online spelletje spelen Nicole? 3. Hans de spelletjesfanaat.
Bij de eerste letters spe.... schreeuwt Hans al volmondig 'ja' door de woonkamer. Hans is het type die zich heeft aangesloten bij de plaatselijke schaakvereniging, kasten vol met bordspellen heeft en tijdens (on)interessante Zoom-meetings geregeld een spelletje speelt. Hans favoriete nieuwe spel? 'Exploding Kittens', hij is namelijk allergisch voor katten en kan ze hiermee eindelijk laten ontploffen. ÉN deze editie heeft zo’n leuk muziekje als je het doosje opent. Doe mee aan onze winactie om het Exploding Kittens Party Pack pakket te winnen: 4. Alex de afwezige.
Alex zegt vaak 'is goed' tegen een spelletje, maar houdt zich vervolgens met hele andere dingen bezig. Bijvoorbeeld met die dikke strontvlieg op de muur, het Tweety shirt van Hans of de dubbelzinnige opmerking van Nicole twintig minuten geleden. Alex moet er dan ook - tot grote frustratie van zijn medespelers - continu op geattendeerd worden dat hij aan de beurt is.
5. Winnende Waldemar.Welk (nieuw) spelletje Waldemar ook uit de kast trekt, winnen doet hij met zijn ogen dicht. Waldemar is dan ook de favoriete teamgenoot. Tegenspelers noemen zijn win-kunsten daarentegen 'puur geluk' en krijgen een 'Nicoletje' wanneer ze hem voor de zoveelste keer zes zien gooien. Lijk jij op Waldemar of ben je gewoon dol op spelletjes? Volg danUnbox Nowop Instagram of Facebook zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste games en spellen.