Deze films en series wil je zien!

deze films en series wil je zien header
De streamingdienst van Ziggo breidt de collectie voortdurend uit met vette films en series. Heb je al een film of serie op het oog? Of nog helemaal geen idee waar je naar moet gaan kijken? Geen nood. Wij tippen drie binge-waardige films en series.

1. The North Water

In de dramaserie The North Water gaan we terug in de tijd, naar het jaar 1859. We volgen Patrick Sumner, een legerarts die oneervol ontslagen is. Doordat hij in de oorlog in India gewond raakte, is hij verslaafd geraakt aan het verdovende opiaat Laudanum. Om aan zijn verleden te ontsnappen gaat hij als scheepsdokter mee op een walvisexpeditie met het schip de Volunteer.Sumner is op elk gebied anders dan de overige bemanningsleden van het schip. Hierdoor lopen de spanningen hoog op. Hij krijgt het aan de stok met de immorele Drax, naar eigen zeggen ‘de beste walvisjager die er is’. Wat er allemaal gebeurt op het schip zie je in vijf afleveringen op Ziggo.

2. The Virtuoso

In de spannende actiefilm The Virtuoso schittert niemand minder dan sir Anthony Hopkins. Hij speelt een mysterieuze mentor die een huurmoordenaar naar een slaperig stadje stuurt om een moord te plegen. De huurmoordenaar weet alleen maar dat hij een doelwit moet kiezen uit verschillende doelwitten, waaronder de plaatselijke sheriff.Tijdens zijn missie ontmoet de huurmoordenaar een aantrekkelijke vrouw die hem van zijn missie afleidt en zowel hem als zijn missie in gevaar brengt. Het slaperige stadje verandert al gauw in een plaats vol gevaar, bedrog en moord. Een op-het-puntje-van-je-stoel-film dus.

3. Billions

In Billions zien we Damian Lewis - Brody uit Homeland - als de louche en criminele hedgefondseigenaar Bobby Axelrod. Hij komt in het vizier van openbaar aanklager Chuck Roades, die de jacht op hem opent om hem voor het gerecht te slepen. Dit leidt tot een spannend kat-en-muisspel, waarin de twee elkaar steeds net te slim af zijn.Billions bestaat inmiddels uit zes seizoenen met maar liefst 73 afleveringen. Naast Damian Lewis zijn ook Paul Giamatti (12 Years a Slave) en David Costable (Daniel Hardman, de nemesis van Jessica Pearson in Suits) te zien.

Het alles-in-1-pakket van Ziggo

Deze series kijk je natuurlijk bij Ziggo. Met een alles-in-1-pakket
beschik je over Movies & Series en Movies & Series XL en kun je kiezen uit nog véél meer films en series. Je kunt ook gaan voor internet only. Dan heb je alleen internet van Ziggo zonder (online) televisiepakketten. Met dit abonnement heb je wel Movies & Series en Movies & Series XL. Wij wensen je een fijne bingesessie!