Help! VI presentators in shock door érg intieme vraag

editorial landscape
Het Vandaag Inside trio had in de laatste uitzending een speciale gast over de vloer: namelijk niemand minder dan fashion queen Olcay Gulsen. Deze kwam wel even met een interessant nieuwtje: de maand mei is namelijk 'masturbatiemaand'. Daar horen natuurlijk de nodige intieme vragen bij, tot schrik van de presentators.

Masturbatiemaand

Wat houdt een masturbatiemaand dan precies in, vraagt René van der Gijp zich af. Daar weet Wilfred het antwoord wel op: "Dat je veel moet masturberen". Maar Olcay schuift dit argument toch even meteen van de tafel. "Nee, nee nee, dat is niet waar. Het is een self love maand waarin je dus meer jezelf moet ontdekken". Dan vraagt ze, tot grote schrik van Johan Derksen terloops aan het trio of zij wel eens met zichzelf aan de haal gaan.

Verdrietig

"Hè!", roept een gechoqueerde Johan uit. René heeft al wel een antwoord klaar staan: "Als je op je 63-ste jaar jezelf nog moet ontdekken dan het ergens misgegaan". Hierop kan de modeontwerpster het toch niet nalaten om hem persoonlijk nog een keer de gevreesde vraag te stellen. Maar volgens René is hij de onschuld zelve. "Nee, ik word daar heel verdrietig van." Daarna komen er nog een paar iéts te gedetailleerde beschrijvingen waarin de presentator uitlegt waar hij dan precies verdrietig van zou worden.

Fantasieën

Johan kan het niet laten om nog even te grappen: "Op je 75ste begin je 's ochtends om tien uur en hou je om half 6 's middags op". Olcay zelf antwoordt toch ook niet als haar wordt gevraagd of ze zelf wel eens the bean flickt. René vindt het allemaal wel hilarisch. Zijn fantasie gaat met hem op de loop: "ik zie jou al zitten met dat spijkerbroekkie op je knieën!". Uiteindelijk wordt door het gezelschap besloten dat er wel wat belangrijkere dingen spelen in de wereld dan de vraag wat er zich onder ieders lakens afspeelt.

Bekijk het fragment hier: