Gordon geen spijt van woedeaanval: ''Gewoon respectloos!'

screenshot 2024 05 02 at 171738
Zanger Gordon ging laatst totaal uit zijn plaat tijdens de première van de bioscoopfilm Yamas. Verslaggever Aran Bade kreeg de wind van voren omdat deze Gordon schijnbaar 'labiel' had genoemd. Het is voor de zanger lastig om daarmee om te gaan: hij kan goed uitdelen, maar incasseren is nog een probleem. Is de ruzie inmiddels bijgelegd?

Sneer

"Niet met mij praten", sneerde Gordon tegen een bedrommelde Aran tijdens de filmpremière. De zanger vertelt nu in de nieuwste Party dat hij een grens heeft getrokken voor mensen die niks positiefs te melden hebben. “Iedereen roept heel veel dingen over mij en ja weet je, ik weiger gewoon nog om met iemand te praten die mij op televisie labiel noemt, zoals Aran Bade van RTL Boulevard heeft gedaan. Ik ga met zo’n iemand geen leuk gesprek meer hebben.” Hij vervolgt: “Het is gewoon respectloos wat hij gezegd heeft en daarom heb ik zoiets van: niet meer in mijn buurt komen. Ik hou mijn mond niet meer dicht. Er is niemand die voor mij opkomt, dus moet ik voor mezelf opkomen.”

Respectloos

De zanger maakt duidelijk dat hij nog steeds helemaal klaar is met de verslaggever. "Het is gewoon respectloos wat hij heeft gezegd en daarom heb ik zoiets van: niet meer in mijn buurt komen", vervolgt hij. "Ik hou mijn mond niet meer dicht. Er is niemand die voor mij opkomt, dus moet ik voor mezelf opkomen."

Gevoelige kant

Ook laat Goor zich nog even van zijn gevoelige kant zien: “Dat is dus het ding. Iedereen zegt altijd van: ‘Hij staat zijn mannetje wel!’ Maar schat, geloof me, het komt allemaal binnen en ik zit soms huilend thuis. Zo van: waarom zeggen mensen dat?” Achter de microfoon van Aran hoeven we hem dus voorlopig niet te verwachten. Johan Derksen heeft in Vandaag Inside laten weten niet te begrijpen waar Gordon zich zo druk om maakt. “Als ze alleen maar ‘labiel’ over mij zeiden, dan was ik al heel tevreden! Aran is een ontzettend leuk jochie.”