Meghan Markle 'stoned' tijdens kookshow?

untitled project 2 1
Meghan Markle en Prins Harry bereiden zich voor op een terugkeer naar Netflix, en ditmaal met een show die zelfs voor de release al voor opschudding zorgt. De hertogin gaat een nieuwe kookserie presenteren op het streamingplatform, maar er zijn wenkbrauwen opgetrokken over de gekozen filmlocatie: een controversiële cannabisboerderij in Californië. De boerderij bevindt zich midden in een lokaal geschil over het 'uitgesproken aroma', dat niet door iedereen wordt gewaardeerd.

Cannabisverkoper

Volgens recente rapporten filmt de voormalige 'Suits'-alumna in een huis van 5 miljoen dollar in Montecito, Californië, eigendom van Tom en Sherrie Cipolla. Het pand, gelegen op een boerderij van 14 hectare, is eigendom van de familie Van Wingerden, die bekend staat als de grootste legale cannabisverkoper in het gebied.

'Dozijn stinkdieren'

Niet alles is echter rozengeur en maneschijn, want buren blijven ruzie maken met de eigenaren over de sterke geur van cannabis die in de lucht hangt. De Van Wingerdens veranderden hun bloemenboerderij in 2015 in een marihuanaruimte, wat leidde tot een bezwelmende geur van cannabis die de buurt tergt. Schrijfster en journaliste Ann Louise Bardach zei dat de geur van hun plantage "leek op een paar dozijn stinkdieren die tegelijkertijd losgelaten werden." Ze vervolgde: "En op sommige dagen hangt het gewoon 24/7 in de lucht."  De journaliste zei dat de geur problematischer was wanneer de gewassen verwerkt worden tot sterk geconcentreerde cannabisolie. "Sommige bewoners hebben nu aandoeningen aan de luchtwegen, astma en tranende ogen," legde ze uit. "Het is een afknapper, zoals ze zeggen."

Drugsverleden

Dit feit zal voor Meghan en Harry waarschijnlijk niet veel roet in het eten gooien. Prins Harry onthulde al eerder details over drugsgebruik in zijn shockerende memoires. Cannabis hielp hem blijkbaar bij het genezen van het trauma veroorzaakt door de dood van zijn moeder, prinses Diana. De hertog van Sussex heeft ook toegegeven cocaïne en psychedelische paddenstoelen te hebben gebruikt.