Zoveel geld krijgt Meghan Markle als ze van Prins Harry scheidt

c5c81daf02e05226e3c564035a2be9ab
De laatste tijd gaan er veel geruchten rond dat het niet zo lekker gaat tussen Meghan Markle en Prins Harry. Zo kwam er niet zo lang geleden nog naar buiten dat de eerste stappen richting een scheiding zijn gezet.

Megxit

Het is geen geheim: de afgelopen jaren is het niet makkelijk geweest voor Prins Harry en Meghan Markle als onderdeel van het Engelse Koningshuis. Ze besloten afstand te nemen van de royals in Groot-Brittannië en verhuisden naar Californië. Dit om een ander leven te kunnen leiden buiten de aandacht van de roddelpers. Ook wel Megxit genoemd. Alhoewel de twee een sterk team leken te zijn, lijkt het er nu op dat niks minder waar is.
58795511 39fc 4a7f bf18 361f1a3c4509 1670606503

Scheidingsadvocaten

Eerder kwam al uit dat Meghan en Harry hun deal met Spotify verloren en ook schijnt dat de ex-prins nu alleen aan de slag wil voor Netflix. En dat zijn niet de enige scheurtjes. Zo ging de roddel dat Harry maanden geleden scheidingsadvocaten heeft gebeld. Ook schijnt hij in een exclusief hotel te wonen, zonder zijn vrouw en kinderen. Mensen die dicht bij het koppel staan, hebben toegegeven dat de afstand tussen Meghan Markle en Prins Harry steeds groter wordt.

Geld Meghan Markle

De Britse pers laat er geen gras over groeien en heeft meteen onderzocht wat Meghan wil en kan verwachten als ze van haar man scheidt. Dat is zoals verwacht niet weinig. De voormalig actrice zou 80 miljoen dollar vragen en eist volledige voogdij over hun kinderen, Archie van 3 jaar en Lillibet van 1 jaar. Hoewel het geld waarschijnlijk onmisbaar is voor Harry, betekent dit ook dat hij zijn kinderen niet van dichtbij meemaakt tijdens hun ontwikkeling. Je kunt dus stellen dat het een moeilijk besluit is.

Reden breuk

Of de twee daadwerkelijk gaan scheiden is net zoals de reden van de breuk, onbekend. Of die ooit bekend wordt, weten we niet. Zo weten we wel dat pers niet de favoriete bezigheid van Harry is.

↡ Bekijk hier de video ↡