Gordon waarschuwt nieuwe vriend van ex-liefje Gavin

screenshot 2023 03 26 135944 850x0 1
Het is al een tijdje uit met Gordon en zijn ex-liefje Gavin. Na de breuk zou Gavin privégesprekken van de twee hebben uitgelekt die erg negatief uitpakken voor Gordon. Hij neemt dan ook maatregelen en sleept zijn ex voor de rechter.

Enorme terugval

Hoewel het leek alsof – en voelde voor Gordon – dat hij de liefde van zijn leven gevonden had in Gavin en ze zelfs verloofden, was niets minder waar. Na de breuk heeft Gavin gesprekken van de twee uitgelekt aan weekblad Privé. Zo zou Gordon hebben gezegd dat hij na de breuk een enorme terugval had in zijn drugsgebruik. De zanger zelf was niet blij over het nieuws wat over hem naar buitenkwam. ‘’Mijn stemmingswisselingen hebben niks te maken met alcohol of drugs, maar met mijn diabetes waar ik je vaak voor heb gewaarschuwd. Hoe jij nu probeert mij in de media te vernietigen door je verhaal te verkopen en mij neer te zetten als een soort junkie, zegt hopelijk meer over jou dan over mij. Ik schaam me dat ik ooit van jou heb gehouden en zo naïef was en me door jouw neppe woorden tot dit trieste einde heb laten leiden’’, schrijft Gordon.

Nieuwe liefde Gavin

Inmiddels heeft Gavin een nieuwe liefde gevonden, een nieuwslezer uit Amerika. Volgens veel volgers zou dit ook wel het nieuwe slachtoffer van Gavin kunnen worden. zo reageren veel Nederlanders onder de post van hen samen dat hij moet rennen nu het nog kan. ‘’In Holland we say: ‘’Loopt niet goed af’’, schrijft iemand. Een andere volger schrijft: ‘’He loves to travel with his sugardaddy’s and then dump them, story of his life’’. Oops!

Bedreigd

Nu bekend is dat Gavin een nieuwe liefde heeft, zijn veel mensen nieuwsgierig naar hoe het nu gaat met Gordon en of dit de reden is dat hij hem voor de rechter sleept. Echter zegt Gordon dat dit niet de reden is, ondanks dat hij wel liefdesverdriet heeft gehad. ‘’Natuurlijk raakt het me, maar na al zijn vorige respectloze acties ben ik niet eens verbaasd. Ik ben er kapot van geweest, maar nu is wel duidelijk wat voor intenties hij vanaf dag 1 had.’’ Ook vertelt hij dat hij verbijsterd is dat zijn ex nog steeds zijn verlovingsring en armband draagt. ‘’Dat geeft alleen maar aan dat er slechts materiele waarde aan zit en meer niet’’, zegt Gordon hierover. Volgens juicechannels heeft hij inmiddels geprobeerd de nieuwe vriend van Gavin te waarschuwen voor zijn streken, maar die bedreigt hem als hij belt… Zo zou hij gezegd hebben dat hij zijn hele familie vermoord als hij nog een keer belt. Heftig!

↡ Bekijk hier de video ↡