Gordon rol in nieuwe speelfilm ''Yamas'': ''Ik ben papa''

schermafbeelding 2023 10 16 om 121626
In het afgelopen week bracht Gordon opwindend nieuws naar buiten - hij zal volgend jaar te zien zijn op het grote doek in de Nederlandse komische film genaamd 'Yamas'. De veelzijdige entertainer deelde zijn gedachten over zijn rol met Shownieuws (zie video).

Gordon in speelfilm

Gordon bevestigt met enthousiasme: "Het is inderdaad waar dat ik mijn allereerste filmrol te pakken heb. Hoewel het geen hele grote rol is, is het zeker een ontzettend leuke." Hij deelt ook dat hij het genoegen heeft om samen te spelen met Sam Kroon, die zijn zoon zal vertolken in de film. Gordon voegt eraan toe: "Dat is echt heel leuk." Bovendien onthult de zanger dat hij andere aanbiedingen heeft ontvangen voor filmwerk en dat hij zijn carrièreswitch naar acteren serieus neemt. Hij heeft zelfs een interessant script geschreven. "Dus ja, een beetje acteren. Dat is ook leuk, toch?"

''Yamas''

De film 'Yamas' vertelt het verhaal van vier tieners die hun vakantie doorbrengen in Chersonissos. Wat begint als een zoektocht naar feestplezier, ontwikkelt zich al snel tot een onverwachte reeks gebeurtenissen. De tieners belanden niet alleen op levendige feesten, maar raken ook verstrikt in het criminele netwerk van een excentrieke gangster. Met een mix van humor en spanning belooft de film een boeiend avontuur te worden. Het publiek kan vanaf 18 april 2024 genieten van deze Nederlandse film in de bioscopen.
Gordon's entree in de filmwereld wekt opwinding en nieuwsgierigheid, en zijn fans kijken uit naar zijn bijdrage aan 'Yamas'. Met zijn positieve instelling lijkt de entertainer goed voorbereid op zijn nieuwe rol in de schijnwerpers van de bioscoop.

↡ Bekijk hier de video ↡