Monica Geuze vertelt over tattoo van haar ex van haar gezicht

schermafbeelding 2023 12 17 om 112026
In haar recente podcastaflevering deelt Monica Geuze een opvallend verhaal over haar ex-vriend. Deze onthulling komt na een eerdere controversiële opmerking over het kind van Kaj Gorgels.

Monica Geuze over tattoo ex

Monica Geuze vertelt over een ex-vriend die haar gezicht als tatoeage op zijn kuit liet zetten. Dit verhaal onthulde ze tijdens de podcast 'Geuze en Gorgels'. Monica beschrijft hoe ongemakkelijk het is om haar ex te ontmoeten, vooral wanneer ze hem onlangs op Curaçao zag. Een vriendin wees haar op de tatoeage toen hij in een korte broek rondliep.

Monica Geuze over ex

Monica legt uit dat deze situaties best ongemakkelijk zijn. Ze komt haar ex nog regelmatig tegen, en hoewel ze op goede voet staan, blijft de tatoeage een vreemd aandenken aan hun relatie. Het verhaal illustreert hoe permanente beslissingen, zoals een tatoeage, onverwachte gevolgen kunnen hebben na een relatie.

Kaj Gorgels tattoo

In dezelfde podcast doet Kaj Gorgels
ook een onthulling. Hij vertelt dat hij de initialen van zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk als tatoeage heeft. Monica reageert geschokt en benadrukt hoe heftig ze dit nieuws vindt. Het gesprek laat zien hoe persoonlijk en soms impulsief liefdesgebaren kunnen zijn, vooral in de vorm van tatoeages.

↡ Bekijk hier de video ↡