Bekijk nu de trailer van Echte Meisjes in de Jungle mét Esmee Ipema

schermafbeelding 2023 12 15 om 165656
Groot nieuws voor fans van "Echte Meisjes in de Jungle": Esmee Ipema doet weer mee! Eerdere geruchten zijn bevestigd in de nieuwste trailer van het programma.

Deelnemers Echte Meisjes in de Jungle

Videoland heeft aangekondigd dat naast Esmee Ipema
, bekende namen zoals Famke Louise, Shanta Bakker, en Kelly van der Veer meedoen aan het nieuwe seizoen. Ook keren oud-deelnemers Louisa Janssen en Michella Kox terug naar de jungle. Esmee deelde zelf op Instagram enthousiast dat ze weer meedoet en belooft een spannend avontuur.

Esmee Ipema in Echte Meisjes in de Jungle

Vorig jaar nam Esmee ook deel aan het programma, maar een ongelukkige val dwong haar tot een vroegtijdige exit. Na een incident met Louisa, waarbij Esmee gewond raakte, was er spanning tussen hen. Gelukkig maakten ze het goed tijdens de reünie, waardoor Esmee nu vol goede moed terugkeert voor een nieuw avontuur.

Dutch Reality Award

Het programma, gepresenteerd door Valerio Zeno, keerde vorig jaar terug en was meteen een hit. Het won de Dutch Reality Award
voor het beste reality-tv programma van 2023. EMIDJ biedt een mix van avontuur en drama, waarin bekende Nederlanders strijden in de Surinaamse jungle. De nieuwe serie start op 1 januari op Videoland, tot grote vreugde van de fans.

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed]embed]