Déze bekende Nederlanders doen volgend jaar mee met Stars On Stage

stars on stage viertal
Volgend jaar is er iets nieuws op televisie: "Stars On Stage". In dit programma worden bekende Nederlanders (BN'ers) getraind om musicalsterren te worden. We onthullen welke BN'ers de uitdaging aangaan.

TV-programma Stars On Stage

Het programma start op vrijdag 5 januari om 20:00 uur op RTL 4. Presentatoren Buddy Vedder en Jamai Loman nemen de leiding. Juryleden Albert Verlinde en Paul de Leeuw, samen met wekelijks wisselende musicalberoemdheden, beoordelen de optredens. De BN'ers moeten wekelijks hun beste musicaloptreden geven. Helaas moet er elke week iemand het programma verlaten.

Bekende Nederlanders in Stars On Stage

Onder de kandidaten zijn zangers, sporters, en mediapersoonlijkheden. Emma Heesters,
voormalig schaatser Michel Mulder, mediapersoonlijkheid Susanna Klibansky,
zanger Gerard Joling, cabaretière Lisa Loeb, voetballer John de Bever, model Sylvia Geersen en rapper Glen Faria gaan de uitdaging aan. Deze BN'ers hebben allemaal gemeen dat ze nog nooit in een musical hebben gespeeld. Ze zullen hun zang-, dans- en acteertalenten tonen in de hoop de titel 'musicalster' te verdienen.

Over het programma

Deze BN'ers staan voor een spannende uitdaging. Ze moeten uit hun comfortzone stappen en laten zien dat ze meer kunnen dan alleen hun bekende talenten. De kijkers zullen getuige zijn van hun groei en strijd om de beste musicalperformance. De vraag is wie van hen de titel 'musicalster' kan toevoegen aan zijn of haar CV.