Dit is de échte reden dat Bibi nog samen is met Waylon

schermafbeelding 2023 12 13 om 174219
Bibi Breijman (32), die momenteel zwanger is van haar derde kind met partner Waylon (43), heeft in een interview met 'Grazia' openhartig gesproken over haar relatie en het ouderschap. Ze onthulde dat het hebben van kinderen met Waylon een belangrijke factor is geweest in haar beslissing om bij hem te blijven, ondanks uitdagingen in hun relatie.

Bibi Breijman en verlaten van Waylon

Bibi gaf toe dat als ze geen kinderen met Waylon had gehad, ze misschien bij hem was weggegaan. Deze uitspraak onderstreept hoe de aanwezigheid van kinderen invloed kan hebben op beslissingen binnen een relatie. Bibi benadrukte dat ze niet wil dat haar kinderen de dupe worden van fouten die zij en Waylon als volwassenen maken. Haar eigen ervaringen met de scheiding van haar ouders op jonge leeftijd hebben haar perspectief en keuzes sterk beïnvloed.

Scheiding

Bibi deelde persoonlijke herinneringen aan hoe ze als kind het verdriet en de verwarring ervoer van een scheiding. Ze herinnerde zich de moeilijke momenten van het moeten kiezen tussen tijd doorbrengen met haar vader en bij haar moeder blijven. Deze ervaringen hebben haar kijk op relaties en ouderschap gevormd. Ze erkende dat haar ouders hun best deden en haar altijd geliefd lieten voelen, maar erkende ook het blijvende gevoel van gemis dat ze als kind ervoer.

Gezin Bibi en Waylon

Samen hebben Bibi en Waylon twee kinderen: dochter Teddy en zoon Chester. Het paar heeft recent een turbulente periode doorgemaakt, toen bekend werd dat Waylon tijdens hun relatie vreemd was gegaan. Ondanks deze moeilijkheden, is het stel nu in afwachting van hun derde kind. Dit toont aan dat ze, ondanks de uitdagingen, samen verder gaan en hun gezin blijven uitbreiden.

↡ Bekijk hier de video ↡