Dit is de reden dat Monica Geuze jankend haar verjaardag viert

schermafbeelding 2024 03 27 om 163443
Monica Geuze viert vandaag haar 29e verjaardag op een bijzondere manier, namelijk in Miami samen met haar vriendin Kiana. Hoewel Miami een geweldige plek is om je verjaardag te vieren, deelde Monica toch een emotioneel moment waarbij ze wat tranen liet vloeien.

Ontroerende verjaardagsspeech 

Dit jaar besloot Monica haar verjaardag niet zomaar voorbij te laten gaan. Op Instagram deelde ze foto's waarin ze samen met Kiana te zien is, genietend van een etentje. Kiana verraste Monica met een ontroerende verjaardagsspeech, wat resulteerde in tranen van ontroering bij beide vriendinnen.
Op haar Instagram Stories deelde Monica een foto waarop ze samen met Kiana te zien is, beiden overmand door emoties. Monica beschreef het moment als: "Wanneer de verjaardagsspeech van je vriendin zo lief is dat jullie allebei huilend in een restaurant zitten." Een emotioneel en toch hartverwarmend moment.

Felicitaties en Steun van Bekende Vrienden

Monica deelde ook een aantal foto's ter ere van haar 29e verjaardag, waarbij ze het nieuwe hoofdstuk in haar leven markeert. Onder de caption "Hoofdstuk 29" deelt ze een moment van reflectie en dankbaarheid voor het afgelopen jaar en kijkt ze uit naar wat komen gaat.
Natuurlijk regende het felicitaties onder de foto's van Monica's verjaardag. Onder andere Chantal Janzen, Suzan en Freek, Olcay Gulsen, Maan de Steenwinkel en Anna Nooshin lieten hun gelukwensen achter voor de jarige Monica.

De Bachelor

Naast haar verjaardagsviering is Monica momenteel ook te zien als presentatrice van De Bachelor. Dit seizoen is extra speciaal omdat er niet één, maar twee bachelors zijn. Monica deelt haar enthousiasme over het seizoen en benadrukt dat de rozenceremonies voor de nodige spanning en hilariteit zorgen, wat het seizoen extra 'juicy' maakt.