Guido van Winter Vol Liefde verkoopt huis in Zweden voor spannend avontuur

wvl guido2
Hallooo, wie wil er nu niet in Zweden wonen? En dan ook nog eens in het huis van Guido van Winter Vol Liefde? Pak je kans want de beste man verkoopt zijn huis! In een interview legt hij precies uit waarom. Benieuwd, lees vooral verder.
De liefde tussen Guido en Marja werkte niet in Winter Vol Liefde, maar hij vond wel de liefde bij een vrouw die zich ook had aangemeld voor het programma, maar uiteindelijk niet op tv kwam. Samen met zijn nieuwe liefde gaat hij echter niet settelen in Zweden; het koppel gaat op reis! “Ik wil zelf weer gaan reizen. Ik heb twee huizen in Zweden, ik wil er één verkopen en mijn spullen opslaan in het andere huis. Van de opbrengst ga ik op pad”, zegt Guido in een interview. Waar het schip strandt, weet hij nog niet. “Zo heb ik het altijd gedaan.”
Waar het schip strandt is reeds onduidelijk, maar wel weet hij waar hij waarschijnlijk heen wil. “Naar Oost-Europa. Maar ik heb ook van kinds af aan al de droom om alle landen af te gaan waar onze voorouders ooit als eerste voet aan wal zetten.”

Marja 

Vanuit zijn huis in Zweden ging Guido op zoek naar de liefde. En daar kwam Marja binnenlopen: de liefde van zijn leven. Ze waren in het begin heel close en leken een fantastisch koppel, maar helaas matchten de twee uiteindelijk niet.
Hij vond daten in het echte leven wel enorm verschillen van daten in een programma en dat is natuurlijk volstrekt begrijpelijk. Hij vertelde in een interview: "Mensen onderschatten hoe apart het is om te daten in een programma. Je propt een half jaar aan quality time in drie weken. Dat is superintensief. Als je daarna ‘alleen’ samen achterblijft leer je elkaar op een andere manier kennen."