Dit is waarom er geen nieuw seizoen komt van First Dates

1920 bnnvara firstdates 101122 313 edit drukwerk
Het lijkt er sterk op dat "First Dates", het geliefde datingprogramma dat kijkers jarenlang aan de buis gekluisterd hield, een pauze neemt. Tot 29 maart kunnen fans nog genieten van romantische etentjes en ongemakkelijke eerste ontmoetingen, maar daarna wordt het programma vervangen door "De Rijles", een nieuwe show waarin rijlesavonturen centraal staan. Vervolgens zullen herhalingen van "De Luizenmoeder" het stokje overnemen, wat aangeeft dat er voorlopig geen nieuwe afleveringen van "First Dates" op de planning staan.

''First Dates'' stopt ermee

"First Dates" heeft op NPO 3 jarenlang voor veel kijkplezier gezorgd, maar in de programmaschema's voor april is er geen ruimte meer voor dit populaire datingprogramma. De introductie van vergelijkbare programma's zoals "Lang Leve de Liefde" op SBS6 heeft mogelijk bijgedragen aan deze beslissing. Hoewel deze programma's niet als directe concurrenten worden beschouwd, suggereert Veronica Superguide dat de markt voor datingshows misschien verzadigd raakt.

Toekomst van "First Dates"

Hoewel het afscheid van "First Dates" voor veel fans een teleurstelling zal zijn, is er nog steeds een sprankje hoop. Volgens TV-deskundige Tina Nijkamp zou het programma in het najaar kunnen terugkeren met een nieuwe, kortere reeks afleveringen. Dit zou betekenen dat liefhebbers van het programma mogelijk niet al te lang hoeven te wachten op de comeback van hun favoriete datingavonturen. Ondertussen bieden de nieuwe programma's "De Rijles" en de herhalingen van "De Luizenmoeder" een frisse afwisseling in het televisieaanbod.

Verleden van ''First Dates''

"First Dates NL" heeft sinds het begin een speciaal plekje in de harten van Nederlandse kijkers veroverd. Met zijn unieke mix van zenuwachtige ontmoetingen, onverwachte chemie en soms hilarisch ongemakkelijke momenten, is het programma een ware bron van entertainment. Wie kan de onvergetelijke valentijnsspecials vergeten, waar liefde en romantiek nog eens extra in de spotlight werden gezet? Of die keer dat een deelnemer niet wist dat de camera al liep en zijn ware gedachten over de date uitsprak? "First Dates NL" is meer dan alleen een datingshow; het is een viering van menselijke connectie, met alle ups en downs die daarbij horen. Elk seizoen bracht nieuwe verhalen, verrassende wendingen en bewees dat liefde op de meest onverwachte momenten kan bloeien.

Poll

LEES OOK:
  1. BN'ERS DOEN DIT JAAR MEE AAN VALENTIJNSSPECIAL FIRST DATES VIPS
  2. VINDT HOUSEWIFE TAMARA ELBAZ LIEFDE IN FIRST DATES VIPS?
  3. DIT ZIJN DE GENOMINEERDEN VOOR DE DUTCH REALITY AWARDS