Dit zijn de genomineerden voor de Dutch Reality Awards

schermafbeelding 2023 08 14 om 115342
Binnenkort vindt een spannend evenement plaats in de wereld van de Nederlandse televisie: de allereerste Dutch Reality Awards. Deze nieuwe awardshow, speciaal ontworpen voor fans van realitytelevisie, belooft een spectaculaire viering te worden van de meest geliefde realityprogramma's en -sterren in Nederland.

Dutch Reality Awards

De DRA is een innovatief initiatief dat de populariteit en invloed van realitytelevisie in Nederland erkent. Deze shows zijn al jaren een vast onderdeel van de Nederlandse televisiecultuur en hebben zelfs erkenning gekregen in de vorm van Televizier-Ring nominaties. Met de introductie van deze awardshow krijgen Nederlandse realitysterren de waardering die ze verdienen. Dus, je snapt best dat dit evenement een belangrijke mijlpaal is voor de Nederlandse entertainmentindustrie.
schermafbeelding 2023 11 15 om 144212

Stemmen!

Als je een favoriete realityster of -programma hebt, is dit je kans om ze te steunen! Het stemproces voor de awards is eenvoudig en toegankelijk. Vanaf 15 november om 19.30 uur kan er gestemd worden op de genomineerden voor de Reality Doorbraak 2023 en andere categorieën. Fans kunnen hun stem uitbrengen tot en met 27 november.
De genomineerden zijn: Antonio Holsken, bekend van "Bij ons op het kamp"; Mitchel Viljeer, de charismatische verschijning in "Mitchel aan de Maas"; Louisa Janssen, die furore maakt in "Louisa en Roman op de camping"; Michella Kox, de sprankelende persoonlijkheid uit "Echte meisjes in de jungle"; en Olof Ormeling, de hartverwarmende deelnemer van "B&B Vol Liefde".

Uitreiking Dutch Reality Awards

De spanning stijgt naarmate de datum van de awarduitreiking dichterbij komt. Op 1 december worden de winnaars van de Dutch Reality Awards 2023 onthuld tijdens een feestelijke ceremonie in Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement begint om 16.00 uur en belooft een gedenkwaardige middag te worden. Hierin komen we vol verrassingen en vreugde te staan. Fans en deelnemers kijken reikhalzend uit naar deze bijzondere gelegenheid waar de sterren van realitytelevisie in het zonnetje worden gezet.

↡ Bekijk hier de video ↡