Sleepers seizoen twee komt eraan en dit is wanneer!

sleepers s2
Robert de Hoog, bekend van zijn rol als Tatta in "Mocro Maffia", heeft vorig jaar zijn eerste hoofdrol gescoord in de Videoland-serie "Sleepers". Deze misdaadserie werd al snel een groot succes en fans kunnen nu uitkijken naar het tweede seizoen. Videoland heeft de eerste beelden al gedeeld, en de spanning stijgt.

Eerste seizoen Sleepers

In het eerste seizoen van "Sleepers" konden kijkers kennismaken met Martin Oudkerk, gespeeld door Robert de Hoog. Martin is een corrupte agent die infiltreert in de criminele wereld. Na de moord op zijn surrogaatvader belandt hij diep in de Utrechtse onderwereld. Dit seizoen legde de basis voor een complex verhaal waarin Martin worstelt om zijn criminele banden verborgen te houden en tegelijk zijn gezin te beschermen. Het seizoen was gevuld met spannende plotwendingen en diepgaande karakterontwikkeling, waardoor het publiek smachtte naar meer.

Verwachtingen seizoen 2 Sleepers

Het tweede seizoen van "Sleepers" belooft nog intenser te worden. Martin Oudkerk staat voor nieuwe, zware uitdagingen. Zijn vrouw Noura, gespeeld door Sinem Kavus, komt dichtbij de ontdekking van zijn ware identiteit. Daarnaast dreigt zijn moeder een oorlog te starten met een internationale criminele organisatie. De spanning loopt ook op binnen de politie, waar collega's beginnen te twijfelen aan Martins integriteit. Dit seizoen verdiept de intriges en test de loyaliteit van de personages, waardoor de kijkers op het puntje van hun stoel blijven zitten.

Robert over nieuw seizoen

Robert de Hoog is enthousiast over het nieuwe seizoen. Hij prijst de inspanningen van de cast en crew om het tweede seizoen nog beter te maken dan het eerste. "Het nieuwe seizoen is nog spannender, tragischer en visueel rijker", zegt De Hoog. Fans kunnen vanaf 15 december elke week uitkijken naar een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van "Sleepers", dat uit acht afleveringen bestaat. Met zoveel lof van de hoofdrolspeler zelf, is de verwachting hooggespannen voor wat ongetwijfeld een boeiend vervolg wordt op een al indrukwekkende serie.

↡ Bekijk hier de video ↡