Roxanne Kwant komt met tweede seizoen van haar podcast

schermafbeelding 2023 11 16 om 125554
Vorig jaar heeft Roxanne Kwant, een enthousiaste presentatrice en internetpersoonlijkheid, haar eigen podcast gelanceerd genaamd 'De Kwantenservice'. Dit werd een groot succes, en nu brengt ze opwindend nieuws: seizoen twee komt eraan! Wat kunnen we verwachten van dit nieuwe seizoen, en wanneer kunnen we de eerste aflevering beluisteren? Hier is een kijkje in wat Roxanne voor ons in petto heeft.

Podcast Roxanne Kwant

Roxanne staat bekend om haar unieke aantrekkingskracht tot de meest diverse en soms bizarre producten, vooral na een wijntje. Van flamingo's voor op de wc tot vissenkoppen-slippers, Roxanne heeft het waarschijnlijk gekocht. Dit inspireerde haar om 'De Kwantenservice' te starten, een podcast waarin ze openhartig praat over koopgedrag met verschillende bekende gasten. In het eerste seizoen kwamen gasten zoals Bas Smit en Pauline Wingelaar langs om over hun eigen koopverslavingen te praten. Dit concept bleek een hit, waardoor Roxanne enthousiast is voor seizoen twee.

Tweede seizoen Kwantenservice

In het tweede seizoen van 'De Kwantenservice' belooft Roxanne nog meer intrigerende gesprekken en experimenten. Op haar Instagram kondigt ze het seizoen aan met een humoristische video en een boodschap: "Waarom professionele hulp zoeken voor je koopverslaving als je er ook een podcast over kan maken?" In deze nieuwe reeks afleveringen gaat Roxanne samen met haar gasten dieper in op opmerkelijke producten. Ze zullen trending items zoals zelfroerende mokken en bureau-stofzuigers uitpakken en beoordelen. Verwacht een mix van humor, eerlijke reviews en natuurlijk, zoals Roxanne het zegt, "klodders mayo".

Eerste aflevering podcast Roxanne Kwant

Wie Roxanne's gasten dit seizoen zullen zijn, blijft nog even een verrassing. Maar fans hoeven niet lang te wachten: de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat al bijna online op diverse streamingsdiensten. Roxanne's unieke benadering van alledaagse zaken, gecombineerd met haar charmante persoonlijkheid, belooft weer een reeks boeiende en vermakelijke podcasts.
Dus, bereid je voor op een nieuw seizoen van 'De Kwantenservice', waar lachen, leren en misschien een beetje zelfreflectie hand in hand gaan. Roxanne Kwant laat zien dat je zelfs van je eigen zwakheden iets prachtigs en leerzaams kunt maken!

↡ Bekijk hier de video ↡