Roos en Vincent uit Oh Oh Cherso belanden in rechtszaak over kinderen

schermafbeelding 2023 11 16 om 132129
Roos van Gelder en Vincent van der Lans, bekend van het televisieprogramma ' Oh Oh Cherso , kondigden begin dit jaar aan dat ze uit elkaar gaan na een relatie van dertien jaar. Hun scheiding is helaas niet vreedzaam verlopen en heeft zelfs tot een rechtszaak geleid, voornamelijk door onenigheid over de zorg voor hun kinderen.

Breuk Roos en Vincent Oh Oh Cherso

De bevestiging van hun relatiebreuk kwam nadat het nieuws over Vincent's affaire met Sabine, zijn huidige partner, openbaar werd. Deze relatie heeft tot spanningen geleid, niet alleen tussen Vincent en Roos, maar ook in Sabine's vriendenkring, waar sommigen afkeurend reageerden op hoe deze relatie is begonnen. Roos en Vincent hebben samen twee zoontjes, en de kwestie van het oppassen door Sabine, vooral als Vincent niet aanwezig is, werd een groot conflict. Roos voelde zich hier niet prettig bij, wat uiteindelijk tot juridische stappen heeft geleid, met name over de financiële verantwoordelijkheden voor hun kinderen en de regelingen rondom het oppassen.
schermafbeelding 2023 11 16 om 131848

Roos en Vincent rechtszaak

De situatie escaleerde zodanig dat er een rechtszaak plaatsvond over de financiële bijdrage van Vincent aan de kosten voor hun kinderen. Ook de vraag of de kinderen alleen bij Sabine mogen zijn, kwam ter sprake. Roos uitte haar frustratie op sociale media met een symbolische foto op Instagram. Hierin toonde ze de impact van de scheiding op hun kinderen. Vincent reageerde ook via sociale media, door een WhatsApp-gesprek tussen hem en Roos te delen, waarin zij toestemming gaf voor het meenemen van de televisie. Dit suggereerde dat de situatie complexer was dan het leek.
Deze scheiding toont hoe conflicten kunnen escaleren, vooral wanneer kinderen betrokken zijn en emoties hoog oplopen. De situatie tussen Roos, Vincent en Sabine laat zien dat het einde van een relatie vaak niet enkel zwart-wit is, maar gevuld met grijstinten en verschillende perspectieven.

↡ Bekijk hier de video ↡