Zó maak je de lekkerste Crompouce Martini voor een cocktail avond!

https www
Net toen we dachten dat de hype rondom de crompouce trend over was, hebben we iets nieuws en spannends ontdekt: de roze crompouce martini! Deze nieuwste variant is ideaal voor een gezellige avond met je vrienden. Na eerdere creaties zoals de haring tompouce, frikanpouce en sushipouce, is dit een verrassende nieuwe twist. Die moeten we natuurlijk met jullie delen!

Crompouce Martini

De roze crompouce martini is een echte blikvanger. In tegenstelling tot eerdere crompouce varianten, die nog een link hadden met de traditionele tompouce, gooit deze cocktail het over een andere boeg. Vergeet de klassieke croissant- of tompoucevormen; deze martini is puur genot in een glas, met een levendige roze kleur en zoete, fruitige smaken. Voor liefhebbers van zoete drankjes is dit de perfecte keuze. De combinatie van wodka, Fristi, aardbeien- en frambozenlikeur, samen met Baileys, zorgt voor een heerlijke smaakexplosie. En het beste? Het is super eenvoudig te maken!

Hoe maak je een Crompouce Martini?

Wil je je vriendinnen trakteren op een onvergetelijke cocktailavond? Dan is de roze martini een fantastische keuze. Het recept is simpel: meng 30 ml wodka, 50 ml Fristi, 10 ml aardbeienlikeur, 10 ml frambozenlikeur en 20 ml Baileys met wat ijsblokjes in een shaker. Schud het geheel goed koud en zeef het in een gekoeld glas. En voilà, je heerlijke roze martini is klaar om van te genieten!

Luie optie

Voor degenen die het nog makkelijker willen, is er nog een optie gevonden op TikTok: een martini crompouce machine! Deze kun je huren en maakt het mogelijk om met slechts één trek aan de hendel te genieten van een heerlijke martini. Perfect voor als je meer tijd wilt doorbrengen met je vriendinnen en minder tijd in de keuken.
Of je nu kiest voor de zelfgemaakte roze martini of de gemakkelijke machine-variant, met deze crompouce martini wordt jouw meidenavond gegarandeerd een succes!

↡ Bekijk hier de video ↡