Nieuwe Nederlandse film met Gaby Blaaser en Robbert Rodenburg komt eraan!

schermafbeelding 2024 02 23 om 133811
Liefhebbers van Nederlandse cinema opgelet: "Love Fail Repeat", een frisse romantische film, wordt momenteel opgenomen op het prachtige Curaçao. Met een mix van humor, liefde, en een unieke tijdloop twist, belooft deze film een boeiende toevoeging te zijn aan het Nederlandse filmlandschap.

Nederlandse film: Love Fail Repeat

De film volgt het leven van Emy, gespeeld door Carré Albers, een sarcastische hotelmedewerkster wiens dagelijkse routine een drastische wending neemt door een reeks chaotische gebeurtenissen. Haar wereld staat helemaal op zijn kop wanneer ze vast komt te zitten in een tijdloop, gedoemd om dezelfde dag steeds opnieuw te beleven. De aankomst van de charmante filmster Nathan Levi, vertolkt door Twan Kuyper, lijkt echter een uitweg te bieden. Hun ontluikende romance brengt onverwachte wendingen en toont dat liefde soms onvoorspelbaar is.
poster

Cast Nederlandse film

"Love Fail Repeat" pronkt met een indrukwekkende sterrencast. Naast Albers en Kuyper schitteren onder meer Gaby Blaaser, Robbert Rodenburg, en Géza Weisz in de film. Met opnames in het luxueuze 5-sterrenhotel The Rif en onder de regie van Erwin van den Eshof, bekend van succesvolle Nederlandse producties, is de set van "Love Fail Repeat" gevuld met talent en schoonheid. De film belooft niet alleen een visueel spektakel te worden dankzij de prachtige locatie, maar ook een hartverwarmend verhaal te vertellen.

Release datum

Met de release gepland voor 31 oktober 2024, biedt "Love Fail Repeat" een perfecte ontsnapping aan de herfstblues met zijn zomerse vibes en romantische avonturen. Het aftellen naar deze veelbelovende film is begonnen, en wij kunnen niet wachten om te zien hoe dit liefdesverhaal zich ontvouwt. Zal het een klassieke Nederlandse romcom worden of zal het iets zijn wat wij totaal niet verwachten?

Poll

LEES OOK:
  1. MICHELLE EMIDJ KOOPT VAATWASSER VOOR JACOMIEN
  2. EVELINE STALLAART GRIJPT IN OP HAAT MAFS: ''GEEN ACHTER DE SCHERMEN''
  3. ERICA MEILAND HAALT KEIHARD UIT NAAR LINDA DE MOL