Erica Meiland haalt keihard uit naar Linda de Mol

joow
Het begint steeds waarschijnlijker te worden dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hun romance nieuw leven inblazen, ondanks dat Linda hierover geen bevestiging heeft gegeven. Dit nieuws heeft een golf van reacties veroorzaakt, waaronder die van de spraakmakende Erica Meiland die er uitgesproken meningen op nahoudt. Zij uitte haar verbazing en onbegrip over de situatie: "Hoe kun je je tot zo'n man aangetrokken voelen, een man die zich op die manier gedraagt?"

De geruchten

De geruchten rondom de hereniging van Linda en Jeroen zijn sterker geworden nadat weekblad Story meldde dat Jeroen meerdere malen bij Linda's woning werd gespot. Daarbij leek het er volgens het tijdschrift op dat hij zelfs daar bleef overnachten, wat de speculaties over hun hernieuwde relatie alleen maar versterkte.
gezellig

"Hoe kan je dit doen?"

Erica Meiland, die in het verleden al eens haar ongezouten mening over Monique Westenberg heeft gedeeld, kan de mogelijk hernieuwde relatie tussen Linda en Jeroen maar moeilijk begrijpen. Tijdens een interview met weekblad Party lichtte ze haar standpunt toe: "Ze zijn vijftien jaar samen geweest, dus ongetwijfeld heeft hij ook goede dingen gedaan. Maar mijn beeld van een persoon zou veranderen en daarmee zou de liefde verdwijnen," verklaart Erica. "Ik zou de situatie compleet anders benaderen. Als het op dat punt is gekomen, dan is het voor mij gewoon over. Hoe kun je je nog aangetrokken voelen tot een man die zich zo gedraagt? Dat is toch niet aantrekkelijk?"

"Een goed mens"

Erica heeft het gevoel dat Linda het allemaal prima voor elkaar heeft en Jeroen helemaal niet nodig heeft. "Ze heeft een prachtig huis, ruim voldoende geld, een eigen magazine - waarom zou ze dan wachten op 'stoute Jeroentje'?", aldus Erica, terwijl ze enige sarcasme in haar stem legt. Desondanks erkent ze dat het een complexe situatie is, met name voor de kinderen van Linda. "Het moet vast moeilijk zijn. Alleen zijn kan minder gezellig zijn, maar tenminste ben je dan van de situatie af."
Noa, Linda's dochter, heeft zich ook uitgesproken over de situatie. Hoewel ze toegeeft dat ze "boos en teleurgesteld" is, gelooft ze toch dat Jeroen een goed mens is. "Hij heeft ook goede dingen gedaan voor mij, mijn broer en mijn moeder," vertelde ze in Vandaag Inside. "Ik wil alleen maar dat mijn moeder gelukkig is. Het is haar relatie, zij maakt uiteindelijk zelf de keuzes."

↡ Meer over vervolging Jeroen Rietbergen ↡