Dit reality-koppel is gevraagd voor nieuw seizoen Temptation Island VIPS

schermafbeelding 2023 06 22 om 144057
Het seizoen van "Temptation Island: Love or Leave" is ten einde. Dit seizoen is ons wederom bevallen en we zijn alweer enthousiast bij het idee van een VIPS-editie. De vraag is echter nog of deze versie er komt. Bekendheden zoals YouTuber Kalvijn zijn al benaderd om deel te nemen aan het programma. Ook Donny en Rowenna, die we kennen uit het programma Love Island, zijn gevraagd voor de ultieme relatietest van Temptation Island.

Donny en Rowenna

Donny en Rowenna, het populaire koppel uit Love Island, hebben de aanbieding echter vriendelijk afgewezen. "We zijn inderdaad benaderd voor Temptation Island, maar we zijn van mening dat we niet de ideale kandidaten voor hun format zouden zijn. We zouden deze 'test' waarschijnlijk moeiteloos doorstaan", onthult Rowenna in een interview met VROUW Glossy.
schermafbeelding 2023 06 22 om 144442 1

Love Island

Sinds 2021 zijn Donny en Rowenna officieel samen. Hun relatie is zo hecht dat ze bijna elke dag samen willen doorbrengen. "Onze volgende stap is om samen te gaan wonen. We zijn praktisch elke dag in elkaars gezelschap en we zijn actief op zoek naar een plek waar we ons als koppel comfortabel kunnen settelen. We verlangen naar een plek waar we gewoon samen kunnen ontspannen op de bank en van elkaars aanwezigheid kunnen genieten", voegt Donny toe aan hun verhaal.
In 2021 namen ze deel aan Love Island. Ondanks dat ze op dat moment nog niet officieel een stel waren, bereikten ze de finale met andere koppels zoals Job en Esmee, Loesje en Deniz, en Nina en Paulo. Helaas wonnen ze Love Island niet, maar dat lijkt Donny niet te deren: "Misschien hebben we de finale verloren, maar uiteindelijk hebben we de ware hoofdprijs gewonnen."
schermafbeelding 2023 06 22 om 144438 1

Teamverband

"Het is ons teamverband dat ons zo sterk maakt, we zijn er altijd voor elkaar. Ro en ik vullen elkaar uitstekend aan. Zij heeft me de structuur gegeven die ik nodig had in mijn leven. Terwijl ik op mijn beurt de spontaniteit in haar leven heb gebracht waar ze zo naar verlangde. Ik ben iemand die intens van elke dag geniet. Dat spontane heb ik opnieuw in haar leven kunnen brengen", voegt Donny eraan toe, wat ons allen doet smelten.

↡ Temptation-stel in Steenrijk, straatarm ↡